Tooske en Bastiaan bevallen van baby Leentje

Vanavond is Tooske Ragas bevallen dochter Leentje. Het meisje heet voluit Helena Antonia. Aan het begin van de middag kreeg Tooske haar eerste wee, terwijl Bastiaan een liedje aan het schrijven was. Al snel kwam de volgende wee en om 17.41 uur kwam baby Leentje ter wereld. Bastiaans zoontje Sem is dolgelukkig, want het door hem zo vurig gewenste zusje is er dan eindelijk. Moeder en dochter maken het goed, rest ons nu nog te wachten op de eerste foto's.

 

Lees ook:Babygeluk voor Tooske en Bastiaan Ragas
Lees ook:Derde dochter voor Tooske en Bastiaan: Catoo!
Lees ook:Prinselijke baby geboren! Emma Francisca Catharina is haar naam!
Lees ook:Kleine Tré zit niet op broertje of zusje te wachten! (filmpje!)
Lees ook:Tweeling wordt in verschillende landen geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>