Ook kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt zijn heel gewoon

Angelina Jolie is een strenge moeder voor haar drie kinderen. 'Ik houd van discipline', vertelt de actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. De 31-jarige Jolie en haar 43-jarige ('k wist niet dat ie al zo belegen was!) vriend Brad Pitt hebben verschillende opvattingen over de opvoeding van hun kinderen Maddox (5), Zahara (2) en Shiloh (7 maanden). 'Als Zahara van mij de fles niet krijgt, rent ze gelijk naar haar papa.' Heel herkenbaar. Kinderen zijn er sterren in hun ouders op zo'n wijze te bewerken dat er altijd wel eentje zwicht.

Dochtertje Zahara zou de broek aanhebben in het huishouden van de supersterren. 'Als je het aan Brad zou vragen zou hij zeker zeggen dat Zahara de baas is', vertelt Jolie. 'Maddox is heel slim, maar hij heeft een zekere rust over zich. Zahara is de grappigste persoon die ik ken. Ze is expressief, creatief en schattig.

Hoe blij Jolie ook is met haar kroost, het zwervende bestaan van hun ouders baart haar wel zorgen. Het gezin is veel op pad voor filmopnamen en liefdadigheidswerk. 'Het is moeilijk en misschien komt er een dag dat we op één plek moeten blijven', vertelt ze. Waarschijnlijk willen ze het huis niet meer uit als ze 18 zijn.'

Lees ook:Kledinglijn voor kinderen door Brad Pitt en Angelina Jolie
Lees ook:Suri Cruise mag zich The Hottest Todler noemen!
Lees ook:Brad Pitt vraagt tweelingadvies aan Julia Roberts
Lees ook:Kinderen Brad en Angelina kunnen ouders niet googelen
Lees ook:Voice Kids: waarom draait de jury niet voor Beau?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>