LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst

LOVY schittert deze winter met een nieuwe, elegante sieradencollectie voor het hele gezin. Onder de naam Perles & Étoiles haalt maker Laura van den Brink het modegevoel uit Parijs naar Nederland toe. De collectie bestaat uit armbanden en kettingen, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die een tijdloze en luxe uitstraling geven. De sieraden van LOVY zijn gemaakt van chique zoetwaterparels en glinsterende Swarovski-kristallen. Gevat in een basis van sterling zilver. Van babysieraden voor de allerkleinsten, speciaal voor de eerste Kerst, tot feestelijke sieraden voor kinderen. Ook aan bijpassende sets voor moeders en oma’s is gedacht. Een eenvoudig jurkje tover je hierdoor in een handomdraai om tot een feestelijke outfit. Alle sieraden zijn verstelbaar en groeien daarom nog vele feestdagen met de kinderen mee.

Sieraden met een verhaal
LOVY, opgericht in 2009, staat voor luxe, klassieke sieraden, bedoeld voor speciale gelegenheden. Alle ontwerpen zijn bedacht en handgemaakt door Laura van den Brink. Haar fascinatie voor symbolen en de voorliefde voor tijdloze ontwerpen zijn de basis voor het merk. Achter elk ontwerp zit een verhaal, van een bedel die geluk brengt tot een edelsteen met een betekenis. Extra bijzonder: elk sieraad kan gepersonaliseerd worden met handgestempelde bedels.

Kijk voor alle collecties hier.

Lees ook:Prachtige jongensarmbandjes van LOVY
Lees ook:De mooiste ketting van LOVY voor kleine ballerina’s
Lees ook:Unieke handgemaakte kindersieraden van ByMargot
Lees ook:Zilveren moeder en dochter sieraden: forever love!
Lees ook:Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>