HEMA lanceert de Wonder School collectie

Vanaf vandaag is de Wardo Wonder School collectie verkrijgbaar bij HEMA. Hiermee kun je zelf leren goochelen. Tijdens de lancering van deze collectie heeft Wardo een Wondershow gehouden voor een grote groep kinderen. Wardo heeft zelfs Thomas Berge tevoorschijn getoverd die hem de eerste goocheldoos overhandigde! Dat is pas een wonder. Keet vanTelekids was verantwoordelijk voor de presentatie.  Wardo’s Wonder School is bekend van het gelijknamige televisieprogramma van Telekids. Deze wonderlijke collectie bestaat uit allerlei verschillende producten voor kinderen vanaf 6 jaar. Tover water uit een lege vaas of laat zomaar wat kaarten verdwijnen. Verbaas je publiek met deze
leuke trucs.

wie is Wardo de Verwonderaar?
Op Telekids is te zien hoe Wardo ieders wereld wonderlijk maakt. In zijn handen worden alledaagse voorwerpen ineens bijzonder. Terug in zijn Wonder School leert Wardo jou de kunst van het verwonderen. Met behulp van allerlei voorwerpen legt Wardo verschillende wonderen uit. Zo kan iedereen, groot of klein, meteen zelf aan de slag gaan en iedereen laten geloven in iets dat niet kan, want…de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

leer goochelen met de magic set
Stap met deze toverdoos een magische wonderlijke wereld in. In de doos zitten vijf attributen en natuurlijk een wonderlijke geheime uitleg inclusief afbeeldingen van Wardo zelf. Hierdoor kun je met vijf verschillende attributen wel tien trucs uitvoeren. Voor je het weet ben je zelf een grote verwonderaar met een eigen wondertheater. Maak je voorstelling helemaal compleet met een hoed, cape en lichtgevende toverstaf met geluid.

goocheltruc doosjes vanaf 6 jaar
Naast de magic set zijn er ook tien losse goocheltrucs met duidelijke uitleg te koop. Deze kunnen ook gebruikt worden als aanvulling op de magic set. Altijd al willen weten hoe je een spel kaarten kan laten verdwijnen of hoe je kunt raden welke kaart het publiek heeft uitgekozen? Met deze trucs ga je iedereen verbazen. In totaal zijn er 10 doosjes met trucs te koop. De trucs hebben drie verschillende soorten niveaus. Level 1 is al geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

overige Wonder School producten
Alle afleveringen van Wonder School zijn nu ook verkrijgbaar op dvd bij HEMA. De 26 afleveringen zijn verdeeld over twee dvd’s. Zo heb je per dvd ruim twee uur kijkplezier. Daarnaast is er ook een doe-boek verkrijgbaar. In dit doe-boek legt Wardo wonderen uit en leert hij jonge verwonderaars om zelf wonderen te verrichten. Ook geeft hij een bijzondere rekenles en gaat hij wonderlijke weddenschappen met je aan. Verder vind je in het doe-boek wonderlijke puzzels, woordzoekers, raadsels en doe-opdrachten.

Lees ook:Difrax en de Efteling introduceren Jokie fopspenen collectie!
Lees ook:CHEWELRY Juwelen om in te bijten
Lees ook:Artoon Network wint twee awards bij Kids Baftas
Lees ook:De Opsekopse Wereld speelt in op fantasiewereld kinderen
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>