Prénatal brengt vijfde collectie van newborn label

Op 13 oktober lanceert Prénatal de vijfde collectie van haar eigen newborn label: Sweet Petit by Prénatal. De Limited Edition newborn kledinglijn van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol, vertederend en gemaakt voor de allerkleinsten (maat 50 tot en met 68). De items zijn gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail. ‘Less is more’, luidt het motto. Senior Designer Katinka Habets: “In deze collectie ‘Petit life, Sweet love’ kiezen we voor twee lieve Sweet Petit monstertjes die de collectie bepalen. Het is een subtiele verwijzing naar de speelse jaren 90 comics trend. Ben je klaar voor een feest met onze sweet petit monstertjes? Deze collectie is namelijk monsterlijk goed!

De vertederende monstertjes zien we in de collectie terug als print op de T-shirts en kleine slingertjes als sign off printjes. Als teksten kozen we voor “sweet love” en “petit life”. En verder zitten er grafische dessins voor boys en girls in, beiden met een knipoog naar een monster vachtje. Mooie luxe gebreide styles kenmerkend voor de sweet petit collecties inmiddels, mogen natuurlijk ook deze collectie niet ontbreken. Een vestje met slofjes en mutsje, in gemêleerd breisel voor boys en een averechts breisel voor girls. Verder een aantal styles in mooie sweat kwaliteit met een heel subtiel dessin. De collecties kenmerken zich door een palet van rustige neutrale kleuren die de basis vormen, gecombineerd met kleuren die op dit moment de trend zijn. Voor deze collectie kozen we voor een uitgesproken winters rijk kleurbeeld van een warme bordeaux, naast pastelblauw voor de boys en oudroze voor de girls aangevuld met grijstonen en een accentkleur. Neonoranje is een accentkleur die als herkenbaar element terugkomt in onder andere
de hangtag/label dat aan de kleding hangt”.

Sweet Petit by Prénatal is door het designteam van Prénatal ontworpen uit eigen ervaring als ouder en geïnspireerd door de alledaagse dingen, geraakt door het geluk van de kleine momenten.

“Zo trots als we zijn op de allerkleinsten, is ieder ontwerp uit de collectie naar de kleintjes van onze Facebook fans vernoemd.”

Speciaal voor deze collectie publiceerde Prénatal een verrassend online Sweet Petit lookbook.

Prénatal brengt vier keer per seizoen een limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie met wisselende ontwerpinspiratie, naast haar huidige seasonal collecties. De Sweet Petit by Prénatal collectie is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl

Enjoy your Sweet Petit by Prénatal outfit!

Lees ook:Prénatal lanceert collectie #4 ‘Small wonders’ uit de collectie Sweet Petit by Prénatal
Lees ook:IKKS lanceert nieuwe junior lijn: ‘WE ARE YOUNG’
Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen
Lees ook:Anne Claire Petit: wederom té leuk voor woorden…
Lees ook:IKKS beachwear voor boys & girls!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prénatal brengt vijfde collectie van newborn label

 1. Newbornstyle Fotografie

  Newbornstyle Gelderland Nijmegen Arnhem maakt prachtige unieke foto’s van uw pasgeboren baby bij u aan huis.
  Het beste resultaat word gebreikt binnen 2 weken na de geboorte, Voor meer informatie bekijk onze website! Leuk voor nu en later!

  Met vriendelijke groet,
  newbornstyle.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>