De kinderkamer in etnische stijl dankzij Dreumes enZo

Heerlijke zachte dekentjes met etnische print, metalen drums met bohemian look of een lamp met indianenlandschap: Dreumes enZo heeft de leukste accessoires voor een speelse indianenkamer voor stoere jongens en meiden. Van lampen en dekens tot posters en ansichtkaarten: mix en match de verschillende prints en creëer een kamer die tot de verbeelding spreekt. Kleine krijgers voelen zich al snel thuis in een échte indianenkamer! Bizons vangen met een lasso, een appel schieten met pijl en boog en communiceren met rooksignalen: kleine Hiawatha’s kunnen hun fantasie de vrije loop laten in een kinderkamer met indianen thema. Bohemian, tribal en etnische prints zijn helemaal de trend van nu en ook nog eens leuk onderling te combineren! Kies bijvoorbeeld voor een poster met dromenvanger, een witte lampenkap met een verenapplicatie of lijst een ansichtkaart in van een wasbeer met indianentooi. Zet een veer op je hoofd, maak van je lakens een tipitent en breng je hand naar je mond: oe-oe-oe!

Dekens met etnische print
In een baby- of kinderkamer in indianenstijl mag een dekentje met etnische print natuurlijk niet ontbreken. De dekens van Meyco zijn heerlijk zacht en perfect voor in de wieg of het ledikantje, maar ook prima te gebruiken als omslagdoek of dekentje in de wandelwagen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en roze en kunnen in de wasmachine met fijn wasmiddel of babyshampoo. De dekentjes van Meyco zijn gemaakt van 100% katoen. Doordat ze worden geweven en geruwd, voelen ze aan als zacht fleece, maar ze beschikken over de goede eigenschappen van katoen. Ideaal!

Over Dreumes enZo
Met zorg en smaak selecteert Dreumes enZo de leukste babyspullen en accessoires voor de kinderkamer. Rondneuzend op beurzen en bijzondere plekken weet de webshop steeds opnieuw het assortiment aan te vullen met originele items van de leukste merken, perfect voor een trendy kamer. Bekijk het complete assortiment op www.dreumesenzo.nl.

Lees ook:Wegdromen onder het toffe beddengoed van Kidswithflair!
Lees ook:Nieuw babymerk van eigen bodem: Babooba
Lees ook:Micush, een nieuw lifestylemerk met een vleugje nostalgie
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!
Lees ook:Puur Sammy’s heeft de allerfijnste biologisch katoenen pakjes voor onze allerkleinste popjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>