Hippe wasbare luiers: PandaBaby heeft het!

Wasbare luiers terug in de tijd? Welnee! Het is een stap richting de toekomst! De wereld kan wel wat milieuvriendelijkheid gebruiken. Bij PandaBaby koop je de hipste wasbare luiers met vrolijke prints. Laat je overtuigen door het feit dat ook kiezen voor wasbare luiers tot de opties behoort en neem een kijkje in de splinternieuwe webshop! Wasbare luiers: dat is iets waar de meeste mensen niet direct aan denken. Maar toch is het de moeite waard je eens te verdiepen in deze wereld, want die is hartstikke hip – heel veel hipper dan je zou denken! Webwinkel www.pandababy.nl heeft tot doel ouders bewust te maken van de mogelijkheid om voor wasbare luiers te kiezen. Vanaf nu heeft de webshop een compleet nieuwe look en feel gekregen, wat het online shoppen niet alleen overzichtelijker, maar ook nog eens leuker maakt! Op de website is nog steeds volop informatie te vinden over het gebruik van wasbare luiers.Hoogwaardige kwaliteit
De wasbare luiers van PandaBaby zijn gemaakt met uitsluitend hoogwaardige, gecertificeerde materialen. De luiers zijn gemakkelijk in gebruik door klittenband of drukkers en groeien met het kind mee. Wasbare luiers zijn super absorberend en snel drogend en de gebruikte stoffen zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Het merk heeft dit najaar twee nieuwe prints in de collectie opgenomen; een met vrolijke kindertekeningen en de andere met een lief uiltje. De luiers kosten € 15,25 (inclusief standaard inlegger).

Over PandaBaby
Dankzij PandaBaby is de wasbare luier weer hip. Naast wasbare luiers van het eigen merk, zijn in de webshop ook eigen merk zwemluiers en herbruikbare luiers van andere merken te vinden, net als wasbare zoogcompressen, inlegdoeken, snoetenpoetsers en billendoekjes. Producten worden in Nederland binnen één tot twee werkdagen bezorgd en bezorging vanaf €50 is gratis. Ook levering naar adressen in België of Duitsland is mogelijk.

Lees ook:Wasbare luiers van Pandababy nog beter en hipper
Lees ook:De wasbare luier: terug van weggeweest!
Lees ook:Lekker spetteren in de nieuwe zwemluiers van Pandababy!
Lees ook:Terug van weggeweest; de wasbare luier
Lees ook:Just Little introduceert Bóboli kinderkleding in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>