De leukerds van Paw Patrol en Vrolijke vriendjes

Op een rustig moment, wanneer je kleutertjes op school zitten bijvoorbeeld, werp je wel eens een weemoedige blik in de slaap- of speelkamer van je kindjes. Wat valt op? Hopen speelgoed. Wat zijn ze verwend!

No job is too big, no pub is too small

Maar waar spelen ze nu eigenlijk regelmatig mee? In je hoofd hoor je het schelle stemmetje van Marchal al klinken. De vrolijke filmpjes van Paw Patrol zijn zeker een trigger voor je kleutertjes om in de woonkamer de helden allerlei avonturen te laten beleven. Ze kunnen zich helemaal herkennen in de 10-jarig Ryder die samen met zijn 6 stoere (en schattige) pups allerlei problemen oplost in Adventure Bay. Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Sky zijn niet alleen leuke figuurtjes om mee te spelen, vanuit hun hoofdkwartier leiden ze een spannend leven en staan ze samen steeds klaar om iemand te helpen. Hun brandweerauto, bulldozer en cruiser passen helemaal in de leefwereld van onze kleinste kids. En natuurlijk hebben slimme marketeers allerlei leuke spulletjes ontworpen. Welke kleuter wil geen boekentasje, paraplu, drinkbeker of lunchbox met zijn favoriete helden op?

Vrolijke, vrolijke vriendjes

Kris, Lukas, Mila, Emma, Fleur en Levi zijn stevige plastic poppetjes van Vtech, die leuke vriendjes zijn voor je kleuter. Het fijne eraan is dat op het magic point van de accessoires of de speelsets, deze vriendjes reageren: vrolijke zinnetjes, bewegingen, liedjes en knipperende lichtjes. Actie – reactie: urenlang kunnen je kids hier gefascineerd mee spelen. Zeker met de poppetjes in hun cabrio of avonturenbus. En graag verzamelen je kleuters alle karaktertjes.

Het volgend lijstje

Vast en zeker staan de Paw Patrol helden én de Vrolijke vriendjes op het volgende verjaardags-, sinterklaas- of ik-krijg-zomaar-iets-van-omalijstje! Niet vergeten, mama!

Lees ook:De leukste cadeaus voor kleuters
Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ opnieuw in het theater!
Lees ook:Succesvolle serie 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids!
Lees ook:Nieuwigheden voor Peppa Big!
Lees ook:Dora & Diego fandagen in het Dolfinarium te Harderwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>