Warm de winter in met Mundo Melocotón

Praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk en betaalbaar dat is de kleding van Mundo Melocotón. Goede basics waar je altijd wel wat van in je kast moet hebben om leuk te combineren met andere kledingstukken. De kleding is gemaakt van een knuffelzachte stof en is dus ideaal voor bij een winterse outfit. De hoodiesjaal is lekker warm voor in de winter en superhandig voor de kleintjes. Doordat de sjaal aan de muts vastzit heb je geen last meer van koude nekjes. Heb je geen zin meer in de muts dan kan je hem gewoon naar achteren hangen en heb je een stoere hoody! Bij deze hoodiesjaal zijn ook leuke bijpassende wantjes. De hoodiesjaal is er in 7 verschillende kleuren. Deze kunnen tijdens de koude dagen goed van pas komen. Voor het slapen gaan zijn er voor de allerkleinsten heerlijk zachte en comfortabele slaapzakken. Voor de grotere kinderen zijn er 2-delige pyjama’s waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je het ‘s nachts koud krijgt.
De collectie van Mundo Melocotón is never out of stock en kan zowel door jongens als meisjes gedragen worden en is er voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Nieuw in de collectie zijn de tweekleurige sweaters, de tweekleurige jurkjes, de sweater en broek met bies en de koltruitjes in jersey en rompertjes met coltrui in jersey. De collectie van Mundo Melocotón is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren zoals; rood, retro blauw, groen, geel, lichtgrijs, antraciet, petrol en fuchsia roze.

Lees ook:Nieuw in Nederland Mundo Melocotón: praktisch, comfortabel, draagbaar, kleurrijk én betaalbaar!
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Marks & Spencer: levendige, vrolijke en stijlvolle kleding voor kids met karakter
Lees ook:Wat je dochter aantrekt met Koningsdag? DIT!!!
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>