Kijk eens hoe koddig Lily-Balou is!

Niets is leuker dan tijdens de koude wintermaanden warm ingeduffeld een wandeling te maken in het bos. Lily-Balou, het Antwerpse modelabel voor kinderen, brengt volgende winter het bos maar al te graag tot leven. Betover jouw kroost en neem hen mee naar de wonderlijke wereld die Lily-Balou creëert. Dennengroen en kaneelbruin; het zijn maar enkele kleuren die je terugvindt in de wintercollectie van Lily-Balou. Vul dit aan met de tinten van warm burgundy, fel oranje, zacht goud en midnight blue en je krijgt een bosrijk kleurenpalet. Stoere hemdjes, zwierige rokjes, schattige kruippakjes of heerlijk zachte velours broekjes, gecombineerd met een warme hoody of sweater en je uk is klaar voor de boswandeling van zijn leven.

Vernieuwende jacquard
De Belgische collectie van Anne De Smedt blijft ons verrassen: zo werd er voor deze wonderlijke wintercollectie voor het eerst gewerkt met jacquards. De ingebreide fantasieën in de kleur dennengroen en diepblauw versmelten vlekkeloos in de collectie vol natuurtinten.

Oh deer!
Laat je dochtertje samen met de herten rondjes draaien in een modieus jersey jurkje of breng je zoon aan het dansen met de uil en de vos gekleed in een coole rolkraagtrui; de schattige figuurtjes van de vos, de uil en het hert brengen een gezellige drukte in het bos en zorgen gegarandeerd voor een bont gezelschap in de kleerkast van je spruit!

Hide & seek
Laten we ons vermommen als cowboy en indiaan en samen met de dieren verstoppertje spelen tussen de bomen. Lily-Balou maakt het bosspel voor jouw kinderen compleet samen met de stoere cowboys en de kleurrijke indianen. De verenpracht van de indiaan en het paard en de buffel van de cowboy zorgen tegelijk voor een zacht en stoer cachet in de collectie.

Het is duidelijk, het Antwerpse label is er opnieuw in geslaagd om kinderen kind te laten zijn in een betoverende wintercollectie !

Over Lily-Balou
In 2009 besloot Anne De Smedt, ontwerpster en creatief brein achter Lily-Balou, het roer van haar leven volledig om te gooien en een modelabel voor kinderen op te richten. De kleding van Lily-Balou is doorspekt van speelse motieven en babyzachte materialen in een immer vrolijke kleurenpallet met als allerbelangrijkste eigenschap: kinderen moeten kind kunnen zijn in alles wat ze doen, en in alles wat ze dragen. Lily-Balou wordt verkocht in België en Europa en is online te verkrijgen via een eigen webshop (shop.lilybalou.be). Elke collectie bevat kleding voor baby’s, jongens & meisjes van maat 56 tot en met 128. Wil je meer weten over Lily-Balou en het leven achter de schermen van dit hippe kindermerk, volg hen dan via Pinterest, Instagram of op Facebook.

Lees ook:Lily-Balou; waar kinderen en speelgoed elkaar ontmoeten
Lees ook:Van het Belgische ‘Lily-Balou’ word je vanzelf vrolijk!
Lees ook:Mooie breisels in de nieuwe wintercollectie van Tuuf’s World
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:Wegdromen onder het toffe beddengoed van Kidswithflair!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>