Nieuw bij Fair and Cute: superzachte textielcollectie voor baby’s

Fair and Cute lanceert een gloednieuwe textielcollectie op de Nederlandse markt: Soft Dots. Een lijn met superzacht bedtextiel en accessoires voor baby’s. Van boxkleden tot dekens en van een voedingskussen tot aankleedkussenhoes. Producten die door de chique uitstraling niet alleen passen in elk interieur, maar ook nog eens functioneel, betaalbaar én eerlijk geproduceerd zijn. Een babykamer moet zacht en mooi zijn. Met fijne producten voor de baby, maar ook voor de moeder. De collectie Soft Dots biedt uitkomst met tal van praktische, tijdloze producten die tegelijkertijd het hele interieur verfraaien. Zo is het boxkleed niet alleen lekker zacht voor kindjes; het staat ook mooi in de woonkamer. De warme wiegdeken voor schone slapers is ook ideaal in de kinderwagen of als plaid op de bank. En wat te denken van de badcape? Die kan daarnaast heel goed dienen als omslagdoek.

Rijke uitstraling

De collectie van Fair and Cute is gemaakt van een speciale stof met meerdere lagen, geproduceerd onder goede omstandigheden en met eerlijke grondstoffen. Alle producten zijn heerlijk zacht en hebben een rijke uitstraling. Voorlopig zijn er twee tinten: off white en cool light grey. Rustige en neutrale kleuren die zowel in een jongens- als meisjeskamer passen. Combineer de tinten met elkaar, ga voor één kleur of combineer met de bestaande gehaakte lijn.

Fair and Cute

Interieurarchitect Geke Stapelbroek en haar compagnon Nicole Gieling zijn het brein achter Fair and Cute. Toen Nicole vijf jaar geleden zwanger was van haar eerste zoon, ging zij op zoek naar leuke babyspullen. Haar conclusie: De meeste producten zijn niet bepaald interieurproof. Dus besloten Geke & Nicole  zelf accessoires te ontwerpen. Het idee voor Fair and Cute was geboren. Inmiddels staat het label bekend om zijn bijzondere en kwalitatieve collecties. Met Soft Dots zetten Nicole en Geke deze lijn door.

Kijk voor meer informatie op www.fairandcute.nl

Lees ook:Nieuw: mixen & matchen met de wintercollectie van Soft & Jolly
Lees ook:Ouderwets speelplezier met nieuw label ‘2 CUTE 2 BE TRUE’
Lees ook:Nieuw bij Colorique: de collectie Chokhi Stamps
Lees ook:Mrs Jansen haalt Deens designmerk voor kinderen naar Nederland
Lees ook:Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>