Indianen aan de tekentafel bij Ninni Vi

Stoere en sportieve meisjes weten de weg naar het hippe merk Ninni Vi allang te vinden. En helemaal inspringend op de trend van nu, staat de wintercollectie 2015 in het teken van ‘Indian Style’. Kleurrijk, apart, creatief en uiteraard heel comfortabel!  Zoals ieder jaar hebben de ontwerpers van Ninni Vi de collectie opgehangen aan een thema. En deze winter is dat Indian. Dit betekent onder meer hippe bontjasjes en de bekende Indian zigzagprintjes. De gebruikte kleuren zijn warm, denk onder meer aan paars/roze, bruin, zwart, camel en diep oranje. Omdat er in een vrolijke kindercollectie met zo’n creatief thema best wat kleur gebruikt mag worden, zien we ook zeeblauw, fel paars en roze terug. Een vleugje glitter maakt het geheel spetterend af! Bont is niet alleen terug te vinden in jasjes, maar ook in een rokje en in reversible bodywarmers. De items zijn allemaal volop met elkaar te combineren en eigenlijk geldt: ‘niets is te gek, alles mag!’.
Over Ninni Vi
Ninni Vi is in 2006 opgericht en heeft in de afgelopen jaren al veel kleurrijke en vrolijke kindercollecties op de markt gebracht. Het merk richt zich op meisjes vanaf 3 jaar, tot ongeveer 11 – 12 jaar, in de maten 98 t/m 164.

Lees ook:Mortenz goes indian style
Lees ook:Let’s cuddle met Lulujo: prachtige hydrofiel babydoeken
Lees ook:Puck Unlimited: nieuw merk voor meiden vanaf maat 128
Lees ook:Stoere bloemen en felle fluor bij PuckUnlimited
Lees ook:Actiegroep: ‘geen roze kerstcadeaus voor meisjes’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>