Nieuw: mixen & matchen met de wintercollectie van Soft & Jolly

Meiden vanaf drie jaar moeten plaats maken in hun kledingkasten, want Nederland krijgt er een nieuw kinderkledingmerk bij! Soft & Jolly staat voor een pure collectie, waar mixen en matchen volop geoorloofd is. Het kleine zusje van de reeds bekende merken Ninni Vi (meiden) en Mortenz (jongens) ligt eind augustus voor het eerst in de winkels. Soft & Jolly onderscheidt zich van haar grote zus Ninni Vi door haar minder sportieve uiterlijk. Soft & Jolly is ingetogen en puur. Rokjes met all-over prints, tencel jurkjes en aansluitende shirts, gebreide fancy vestjes en lange fluffy bontbodywarmers, beenwarmers: allemaal prachtige items die de collectie een zacht (juist, ‘soft’!) uiterlijk geven. De collectie brengt een mix van strak en wat wijder en alles is perfect met elkaar te combineren. De mooie details waar Ninni Vi om bekend staat, staan ook bij Soft & Jolly hoog in het vaandel. Er zijn op geen enkel gebied concessies gedaan: materiaal, prints en uitstraling blijven van het hoogste niveau. Comfortabele en zachte producten zijn een pré. Mix & match and be Soft & Jolly.

Over Soft & Jolly
Soft & Jolly ligt vanaf vandaag in de winkels en is verkrijgbaar in maat 98 t/m 152. Kijk voor meer informatie en de verkoopadressen op: www.softandjolly.nl

Lees ook:Indianen aan de tekentafel bij Ninni Vi
Lees ook:Laat Tori Spelling jouw baby aankleden
Lees ook:Gap gaat kinderkleding maken met Diane von Furstenberg
Lees ook:Hebben hebben; muurverf van Baby’s Only!
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>