Nieuw bij Colorique: de collectie Chokhi Stamps

Colorique® breidt het assortiment uit met de kleurige collectie Chokhi Stamps, wat staat voor ‘vrolijke postzegels’. Een lijn bestaande uit diverse kinderaccessoires met kleurige prints, fijne stoffen en natuurlijk postzegels, die als een rode draad door de collectie lopen. Chokhi Stamps omvat tal van functionele kinderspullen. Van een dekbedovertrek met twee verschillende kanten tot een handgebreide sprei, mooi voor over het bed of de bank. En van handige wandhaakjes tot een uilkleed dat zorgt voor warme voetjes en een zachte speelplek. De verzameling accessoires uit de collectie tovert elke kinderkamer om in een vrolijke plek en biedt een aanvulling op de andere collecties van Colorique.

Sterren en hartjes
Colorique heeft in deze collectie gekozen voor twee aparte lijnen: stoer en zoet. Zo kunnen kinderen rekenen op veel groen- en grijstinten, in stoere dessins als camouflage en sterren. Sterren sieren ook de producten uit de andere lijn, samen met zoete hartjes in de kleur fuchsia zal deze lijn vooral meisjes enorm aanspreken.

Dat is nog niet alles: op elk product prijkt een postzegel. Met een vogel, ster of bloem, bijvoorbeeld. Soms heel duidelijk, als print op een kussenhoes, maar er zijn ook badges van postzegels die de producten sieren. Een bijzonder detail dat kinderen overal kunnen ontdekken.

Colorique
Colorique is een merk met een missie: bijzondere kinderspullen en woon- accessoires maken die een goed gevoel teweegbrengen bij kleine én grote mensen. Het merk is ruim 20 jaar geleden opgericht in Nederland en levert inmiddels producten aan winkels wereldwijd. De collecties ontstaan vanuit een passie voor oude stoffen, handwerk, vrolijke kleuren en originele producten. Alles wordt met liefde geproduceerd, op een eerlijke en respectvolle manier.

Kijk voor alle collecties op www.colorique.nl

Lees ook:Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods
Lees ook:Saartje Prum lanceert zoete collectie beddengoed
Lees ook:Done by Deer Deens design voor de baby- en kinderkamer
Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:Nieuw bij Fair and Cute: superzachte textielcollectie voor baby’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>