Nieuwe collectie kinderkleding Zeeman…gemaakt voor kinderen

Kinderen vinden het heerlijk als ze de ruimte krijgen. Om bij elkaar te zijn, samen te spelen en grenzen te ontdekken. En het is nog goed voor ze ook. Dus laat ze lekker hun gang gaan. De nieuwe collectie kinderkleding van Zeeman is gemaakt… voor kinderen. Zo kunnen ze elke dag doen wat ze het liefste doen: lekker kind zijn.  Kinderkleding van Zeeman zit heerlijk en heeft een goede pasvorm. De jeans (€6,99) zijn er in drie verschillende wassingen voor jongens én meisjes. Deze zijn hartstikke leuk te combineren met de hippe vestjes (€6,99). Daarnaast bevat de collectie skaterrokjes, toffe beanies, hoodies, skinnys, jassen en longsleeves: de beste look voor school, buiten spelen of feestjes.  Precies wat kinderen willen! De kleding ziet er niet alleen leuk uit maar is ook sterk en kan tegen een vlek of wasbeurt. Alles blijft mooi en behoudt het model.
Zeeman kinderkleding is op een verantwoorde manier gemaakt
De kinderkleding van Zeeman wordt op een verantwoorde manier gemaakt bij fabrieken waar ze lang mee samenwerken; met sommigen zelfs al meer dan 30 jaar! En de voorwaarden zijn meer dan duidelijk: geen kinderarbeid, veilige werkplekken, normale werkweken en eerlijke lonen. Zeeman bezoekt deze fabrieken regelmatig om de productieketen te controleren.

Zeeman kinderkleding is veilig voor de huid
Zie je het Oeko-Tex keurmerk, dan weet je dat er bij de productie geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Dit geldt ook voor voeringen, naaigarens of knopen. OEKO-TEX® testen bestaan zelfs uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften! Alleen het beste is goed genoeg voor kinderen!

Zeeman kinderkleding is in eigen huis ontworpen
Ook de nieuwe collectie kinderkleding is vrijwel geheel door eigen stylisten ontworpen. Zij brengen de nieuwste trends en productontwikkelingen terug tot een leuk en slim ontwerp dat voor een lage prijs kan worden geproduceerd. Op het servicekantoor in Alphen aan de Rijn zijn alle specialismen aanwezig. Het resultaat? Een hippe streetwiselijn volgens de laatste trends, maar wel afgestemd op de eisen van kinderen: comfortabel en sterk! Of je nou stoer en sportief bent of wel van een glamour-look houdt: Zeeman heeft het en…creatieve kids die van mixen en matchen houden kunnen hun hart ophalen.
De nieuwe collectie ligt vanaf 15 augustus in de winkels en is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164.

Lees ook:Zeeman laat kinderen (voordelig) buiten spelen!
Lees ook:Trends Kinderkleding heeft winterjassen te over!
Lees ook:Zeeman komt met unieke T-shirts voor Koninginnedag
Lees ook:Nieuwe collectie bobbi ravioli ook verkrijgbaar in de winkel
Lees ook:Kledingkast moeder beter gevuld dan die van kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>