Urban City Kids: New York it is – nieuwe collectie GSUS Jr.

East meets West. England versus China. Dat is kort gezegd de basis van de inspiratie voor de nieuwe najaars/wintercollectie van GSUS Jr. Tiener jongens en meiden kunnen hun hart ophalen aan deze verfrissende, stoere collectie, waarin geen trend wordt overgeslagen. Laat de koudere dagen maar komen!
GSUS Junior Boys
Bij de tiener boys zien we de allover trend, indigo dye, de varsity stijl, ausbrenner tie dye, doorsnijdingen, ronde halzen, fotoprints en mesh terug in verschillende kledingstukken. De hoofdkleuren zijn rood, blauw, donkergroen, vergrijsd blauw, zwart en grey melange, die je onder meer terug vindt in het stoere bomberjack (met verrassende binnenkant), de parka, de blouse met hood en het sportieve colbert. De indigo 5-pocket pants is vernieuwend door z’n spatten. Ook zitten er weer een aantal crewnecktruien in de collectie. Prints variëren van grafisch tot een meer handmatige allover.

GSUS Junior Girls
Voor de meiden brengt GSUS een echte meidencollectie. Denk aan bloemenprints, bontjes, teddy, grafische prints en tekst prints. Een echte eyecatcher in deze collectie is de lange bomber, De hoofdkleuren zijn zwart, graphite, dark green (army), grey melange, coral almond (licht roze). Naast de lange bomber, zijn ook de coated sweat, de quilted sweat, de burn out sweat, de glitter sweat met satijnen details, de indigo jersey, de burn out top en de teddy sweater echte najaars/winter-musthaves. Om het East meets West-gevoel te benadrukken, vind je in deze lijn fonetisch chinees, een origami print en een indigo flower print met erg handcrafted outlook, kraanvogel terug.

GSUS haalt het beste in tiener jongens en meiden naar boven met een volwassen, trendy najaars/wintercollectie. Let East meets West & enjoy GSUS!

Lees ook:De winter van Retour Jeans is gevarieerd en kleurrijk
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Nieuw: mixen & matchen met de wintercollectie van Soft & Jolly
Lees ook:TOPitm: Uitgebreid met jongenslijn én een heerlijke basic voor mama!
Lees ook:Tumble ‘n Dry gebruikt de wereld als inspiratiebron

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>