Back to School: start goed met een hippe rugzak

Kånken, de populaire rugzak van Fjällräven, heeft nieuwe kleuren in haar gamma. Vrolijk, hip en een tikje eigenwijs. Wat dacht je van Frost Green met Peach Pink hengsels of Leaf Green met Burnt Orange hengsels? Er zijn twee kinderformaten: Kids voor de kleintjes en Mini voor de wat grotere kinderen. Kånken werd 35 jaar geleden speciaal ontworpen voor schoolgaande kinderen en is misschien wel de meest verkochte rugzak ooit. Kenmerkend voor Kånken zijn het ideale draagcomfort en het lichte gewicht. De rugzak is gemaakt van duurzaam Vinylon F dat water- en vuilafstotend is. Het hoofdvak heeft een royale opening en ruimte voor een flesje water, fruit, schone kleding en andere dingen die tijdens een drukke dag nodig zijn. Verder heeft de rugzak twee platte vakken aan de zijkanten en voorop een zak met een rits.

Kånken Kids
Voor de allerkleinsten is er de Kånken Kids met schouderbandjes die op een kinderrug passen en een borstband die de schouderbandjes op zijn plaats houdt. Inclusief reflector en uitneembaar zitmatje. Advieswinkelprijs € 78,-.

Kånken Mini
De Mini is een kleinere versie van de originele Kånken en geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die een kleine rugzak voor dagelijks gebruik waarderen. Inclusief uitneembaar zitmatje. Advieswinkelprijs €73,-.

Informatie
Fjällräven Kånken is breed verkrijgbaar in tientallen kleuren. Nieuw zijn de modellen waarbij de hengsels een afwijkende kleur hebben zoals Frost Green met Peach Pink hengsels of Leaf Green met Burnt Orange hengsels. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl.

Over Fjällräven
Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

Lees ook:Nieuwe webshop vol duurzaam speelgoed Plus-Plus
Lees ook:Lekker comfortabel baden met ISI MINI
Lees ook:ISI Mini schittert met nieuwe sterrencollectie
Lees ook:Zo bescherm je je kind…als de zon ooit weer doorbreekt!
Lees ook:Schattig, stoer en speels: Tapete’s nieuwe zomercollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>