Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)

De nieuwe wintercollectie van nOeser is geïnspireerd op de kinderfilm “brother bear” Een groots animatie avontuur vol humor en liefde. Vanaf vanavond 19.30 uur online te shoppen op www.noeser.eu!!  In de collectie zien we de mooiste prints met veertjes, vogels, beren en vissen in de fijnste kleurstellingen. We stellen je dan ook graag voor aan bruno the bear, freddy the fish en bob the bird.  De collectie bestaat uit zachte jerseys, fijne sweatstoffen en fake knits van het zachtste biologisch katoen. De collectie is verkrijgbaar in maat 50-56 t/m 86-92. nOeser biedt jumpsuits, broekjes, longsleeves, rompertjes, vestjes, mutsjes en meer. Prijzen vanaf €12,95.

Lees ook:nOeser komt met Wonder in the Widl, een té leuke babycollectie!
Lees ook:H&M gaat de strijd tegen polio aan
Lees ook:Kijk eens wat een koddige nOesercollectie!
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!
Lees ook:ADV: Rompertjes in alle kleuren van de regenboog!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>