Maak de meest geweldige wollen creaties met Cra-Z-Knitz

De modehit van komend najaar? Jouw eigen hippe wollen creaties van Cra-Z-Knitz! Meiden ontwerpen en maken met de diverse sets eenvoudig hun eigen wollen sjaal, muts, beenwarmers of handschoenen. De creaties zien er uit als prachtige breisels, maar je hoeft er niet voor te leren breien: de ontwerpen maak je in een handomdraai met het bijgeleverde “breistation”. Meiden kunnen de bijgeleverde sjablonen of hun eigen creativiteit gebruiken voor de meest geweldige ontwerpen: met Cra-Z-Knitz kan de winter niet meer stuk! Breien iets voor je oma? Echt niet! Breien is weer helemaal hip, maar toch best lastig met al die breinaalden. Met de nieuwe Cra-Z-Knitz van Big On Toy Innovation maak je eenvoudig zelf de meest bijzondere wollen creaties. De diverse sets bevatten alles wat je nodigt hebt om eenvoudig een eigen en unieke warme sjaal of muts te maken. Met het breistation en de bijgeleverde haak- en breinaald zet je zelf de mooiste breisels in elkaar! De sets worden geleverd met enkele modieuze bollen garen in felle en regenboogkleuren, een haaknaald, een plastic breinaald, een breiraam en instructies voor jouw speciale creatie.

Naast de kleurrijke garen die bij elke set zitten, kun je natuurlijk ook je eigen wol gebruiken en daarmee nog meer variëren. Zo maak je tientallen persoonlijke en unieke creaties die nergens te koop zijn.

Cra-Z-Knitz is niet alleen leuk om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook voor een gezellig middagje met je vriendinnen. Zo komt al jullie creativiteit samen en maken jullie de meest bijzondere creaties die zelfs je huisdier supergoed zouden staan. Wanneer de gure en winterse dagen eraan komen, ben jij klaar om het herfst- en winterweer te trotseren en je creatie vol trots te showen!

Cra-Z-Knitz breiset voor modieuze muts € 16,99
Met deze set maak je in een handomdraai een prachtig mooie en warme muts. De set bevat Alles wat je nodig hebt: 1 rechthoekig breiraam, 2 strengen acrylgaren van elk 137,2 m, 1 streng speciaal garen van 13,7 m, 1 breihaak, 1 plastic breinaald en eenvoudige instructies om je muts te breien.

Cra-Z-Knitz  breiset voor Trendy Sjaal € 16,99
Een heerlijke en unieke sjaal maak je eenvoudig en snel met deze kit. De set bevat alles wat je nodig hebt: 1 rechthoekig breiraam, 2 strengen acrylgaren van elk 137,2 m, 1 streng speciaal garen van 13,7 m, 1 breihaak, 1 plastic breinaald en de eenvoudige instructies voor je heerlijk warme sjaal.

Cra-Z-Knitz ultieme breicentrum voor designers € 34,99
Met dit handige breicentrum heb je alles bij de hand om je wollen creatie te maken. Een muts, sjaal, beenwarmers, handschoenen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken. De set bevat een Breiontwerpcentrum met handige opbergvakken, 1 breiring, 1 rechthoekig breiraam, 4 strengen acrylgaren van elk 137,2 m, 2 strengen speciaal garen van 13,7m, 1 breinaald, 1 vel met productinformatie (7,6 cm x 31,8) en eenvoudige instructies.

Lees ook:Eindeloos creatief met Beados Super Studio
Lees ook:De mooiste kinderkamermuren maak je met PrintCandy
Lees ook:Een zelfgemaakte poster als geboortegeschenk
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!
Lees ook:Warm de winter in met Mundo Melocotón

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>