Dit zijn de leukste Playmobil sets van dit moment!

Dit zijn de leukste Playmobil sets van dit moment!

We kunnen niet zonder de politie en brandweer. Ze redden ons als het nodig is uit de meest benauwde posities. Ze zijn de helden van de samenleving. Ook in Playmobil-land hebben ze deze helden nodig. Vandaar dat Playmobil een uitgebreide politie en brandweer collectie heeft. En deze sets zijn nu uitgeroepen tot de leukste Playmobil sets van dit moment!

Politie

Playmobil Politie zit achter een dief aan. Met de politieauto scheuren ze de hele stad door op zoek naar de dief. Ook de politiehelikopter zit achter de crimineel aan. Na een wilde achtervolging heeft een politieagent op motor hem weten te pakken. Hij wordt in de gevangenis gezet en Playmobil City is weer veilig.

Brandweer

Playmobil Brandweer staat dag en nacht voor je klaar. Moet er ergens een brandje geblust worden of durft een kat niet meer uit de boom? Geen zorgen! Met de brandweerladderwagen is elk klusje zo gebeurd. De brandweer doet ook anderen dingen. Wat dacht je van reddingsacties? Gooi een reddingsvlot in het water en zorg ervoor dat iedereen veilig aan land komt.

Playmobil heeft nog veel meer van dit soort leuke sets. Daar zullen kinderen deze zomervakantie zeker zoet mee zijn!

Geen reacties // Reageer