Puur Sammy’s heeft de allerfijnste biologisch katoenen pakjes voor onze allerkleinste popjes

Dat biologisch en duurzaam niet saai is bewijst Puur Sammy’s. Deze webwinkel heeft namelijk de allerleukste babykleding van biologisch katoen. Jumpsuits, slaapzakjes, dekens… alles wordt met de hand gemaakt van zacht, kleurrijk en rekbaar tricot. Dat zit dus altijd lekker. Ook aan ouders van premature kindjes is gedacht: Puur Sammy’s maakt overslagvestjes, jumpsuits en mutsjes vanaf maat 44. Kleurrijk en gemakkelijk aan te trekken. Ik vind het allemaal even leuk! Mijn dochtertje heeft nu maat 80 en kan al een tijdje lopen. Maar nog steeds vind ik haar babypakjes het allerleukste staan. En hoewel ze het mij nog nooit met zoveel woorden gezegd heeft, denk ik dat ze babypakjes ook met grote afstand het lekkerst vindt zitten!

Gemaakt van biologisch katoen
Als ouders wil je alleen het allerbeste voor je kind. Dat weet ook Asseliena de Haan, eigenaresse van Puur Sammy’s. Asseliena zegt: “Duurzaamheid, hergebruik en verantwoord voor mens en milieu staan bij mij voorop, maar daarnaast ook de betaalbaarheid en draagbaarheid!“. Daarom wordt de kinderkleding van Puur Sammy’s gemaakt van 100% biologisch katoen. De stoffen zijn gekleurd met natuurlijke kleurstoffen en zijn daardoor hypoallergeen en vrij van gifstoffen. De kleding wordt met de hand gemaakt van zacht, kleurrijk en rekbaar tricot. Het resultaat is super zachte, ademende kleding waarin elk kind zich vrij kan bewegen. De kleding is duurzaam en gaat lang mee. Zelfs na vele wasbeurten of als het kindje al kruipt blijft de kleding mooi.

Jumpsuits, ook voor de allerkleinsten
Een van de populairste artikelen uit de webwinkel is de jumpsuit van het eigen label Sammy’s. De jumpsuits zijn gemaakt van zacht tricot, waardoor elke baby zich er heerlijk in kan bewegen. Door de brede boordjes met elastiek bij de mouwen en pijpjes blijft het kindje lekker warm en door de envelophals en drukknoopsluiting zijn deze kruippakjes gemakkelijk aan en uit te trekken. Handig met verschonen! De jumpsuits zijn verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren en prints en met lange of korte mouwen. Bij de kleinste maatjes is er een bijpassend mutsje verkrijgbaar. Bijzonder is dat de kleding van Puur Sammy’s verkrijgbaar is vanaf maat 44. Dus ook premature kindjes voelen zich heerlijk in deze zachte kleding.

Naar wens gemaakt
Omdat Sammy’s alle babykleding zelf maakt, kan alles naar wens van de klant gemaakt worden. Een jumpsuit met bijpassende slaapzak? Geen enkel probleem. Een overslagvestje met een andere print? Ook dat is mogelijk. Ideaal voor wie echt op zoek is naar iets unieks, bijvoorbeeld als eerste outfit voor de baby of als bijzonder en origineel kraamcadeau.

Franck & Fischer
Naast het eigen merk Sammy’s verkoopt de shop ook speelgoed en accessoires van het Deense merk Franck & Fischer. Dit merk is in 2005 opgericht door ontwerpster Annemarie Franck en Charlotte Fischer. Het duo ontwerpt knuffels, slabbetjes, speenkoorden, muziekdoosjes en nog veel meer leuks, in mooie (retro) kleuren en herkenbare prints. Omdat alle artikelen van dit merk fairtrade worden gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, blijkt dit een geweldig leuke en passende aanvulling op de babykleding van biologisch katoen.

Over Puur Sammy’s
Het brein achter het merk Sammy’s en de webwinkel www.puursammys.nl is Asseliena de Haan. Zij ontwerpt en maakt de babykleding van biologisch katoen, tricot, wol of van gerecyclede materialen. Hierbij staan duurzaamheid, draagbaarheid en betaalbaarheid altijd voorop. De kleding van Puur Sammy’s is comfortabel en kleurrijk. Precies waar ouders én kinderen van houden.

Lees ook:Nieuw Nederlands baby- en kinderkledinglabel: MUS®
Lees ook:Lekker gek, lekker anders, lekker organisch: Lekker Maxomorra!
Lees ook:AZZA by KIK*KID: stoer tienermerk met vleugje hip
Lees ook:Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)
Lees ook:Leuk kindermerk uit Australië: Baobab!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>