Vaderdagtip: een stoer rock-shirt voor papa én kind!

Vaderdag staat weer voor de deur. De dag waar alle vaders in het zonnetje worden gezet met ontbijt op bed en de kleurrijkste tekeningen. De dag waar kinderen extra lief zijn voor hun papa. Maar wat geef je aan de allerstoerste papa? Littlerockstore heeft voor de allerstoerste papa’s van Nederland duo rocksets van de grootste rockers als The Beatles, Guns ‘n Roses, Ramones, The Rolling Stones en nog veel meer. Een duo rockset bestaat uit een T-shirt of romper voor het kind & een matching T-shirt voor de vader, zodat zij samen lekker kunnen rocken. Is mama ook een echte rock mom? Niet getreurd. Littlerockstore heeft ook duo rocksets voor mama.
Met ruim 40 verschillende ontwerpen is Littlerockstore de grootste in duo rocksets. Maar Littlerockstore heeft veel meer, het is namelijk dé officiële bandmerchandise webstore voor baby’s en kids. Met een totale online collectie van 70 verschillende bands bestaande uit band T-shirts, rompers, pyjama’s, sweaters, accessoires en voor de kleinste rockchicks zelfs jurkjes. De komende maanden wordt het assortiment nog verder uitgebreid met allerlei musthaves voor jouw Littlerocker! Littlerockstore verzendt wereldwijd Vaderdag cadeaus naar de stoerste papa’s. Kijk snel op www.littlerockstore.nl

Lees ook:Papa’s leggen het af tegen moeders als het gaat om vader/moederdag
Lees ook:Vaderdag niet zo populair als moederdag
Lees ook:Persoonlijk en speciaal: een zelf bedrukt T-shirt voor de allerkleinsten
Lees ook:Irene Moors oordeelt over de leukste papa van Nederland
Lees ook:Eerste webwinkel voor muziekliefhebbende baby’s & kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>