Unieke en supercoole onbreekbare kinderzonnebrillen bij Kidsplaza.nl

Het is practig weer buiten, eindelijk! Hoogste tijd om de ogen van je kids net zo goed te beschermen als hun huidje. Aan een goede zonnebril voor kinderen wordt vaak niet gedacht, terwijl juist kinderogen veel gevoeliger zijn voor schadelijke UV stralen. Een goede zonnebril beschermt voor 100% tegen UVA en UVB stralen en moet prettig zitten. De twee nieuwe merken Baby Wrapz 2 en SHADEZ voldoen hier volledig aan en zien er ook nog eens supercool uit! De Baby Wrapz 2 zonnebrillen van het Australische merk Idol Eyes zijn de enige zonnebrillen ter wereld met verwisselbare pootjes en hoofdbandjes. Door middel van een uniek kliksysteem kunnen de pootjes heel makkelijk verwisseld worden voor een hoofdbandje. Het zachte en buigzame rubberen montuur maakt de zonnebril uitermate comfortabel en praktisch onbreekbaar. Idol Eyes gebruikt alleen de allerbeste slagvaste polycarbonaat lenzen met perfecte UV bescherming. Er zit maar liefst 3 jaar garantie op de Baby Wrapz 2 zonnebrillen!

Supercoole UV bescherming met Shadez
Welk kind wil nu niet een stoere zonnebril met spiegelglazen? De zonnebrillen van het nieuwe Zwitserse merk SHADEZ zijn supercool voor zowel jongens als meisjes. Het flexibele BPA vrije rubberen frame is onbreekbaar en zit erg prettig, waardoor kinderen de zonnebril met plezier zullen dragen. De spiegelglazen geven de SHADEZ zonnebril een stoere en coole uitstraling. Uiteraard biedt deze UV400 kwaliteitsbril 100% bescherming tegen UVA en UVB stralen.

Verkrijgbaar bij KidsPlaza
De Baby Wrapz 2 zonnebrilletjes zijn verkrijgbaar in zwart, blauw en roze en kosten € 29,95. De brillen worden geleverd inclusief 2 rubberen pootjes en 2 hoofdbandjes (1 bandje voor 0-2 jaar en 1 bandje voor 2-5 jaar). Ook zit er een bewaarzakje bij, dat tevens als brillendoekje gebruikt kan worden. De SHADEZ zonnebrillen zijn er in 3 maten (0-3 jaar, 3-7 jaar en 7-15 jaar) en in 2 kleuren (zwart met blauwe spiegelglazen en wit met goudkleurige spiegelglazen). De prijs van deze zonnebrillen is € 29,95. Beide merken zonnebrillen zijn te bestellen bij www.kidsplaza.nl, waar ook bijpassende brillenkokers te koop zijn. KidsPlaza.nl heeft naast zonnebrillen onder andere een ruim assortiment aan UV zwemkleding, drijfpakjes, zwemvesten en reisartikelen.

Lees ook:Slechts 4.7 % van de Nederlandse kinderen heeft zonnebril
Lees ook:Zomerbaby’s hebben grotere kans op bijziendheid
Lees ook:Nieuw: Boumy outdoor, voor de eerste stapjes buiten de deur
Lees ook:Bescherm de oogjes van je baby tegen de zon!
Lees ook:Juist kinderogen beschermen tegen Uv-straling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Unieke en supercoole onbreekbare kinderzonnebrillen bij Kidsplaza.nl

  1. Wietse de Wit

    Babiators zijn ook te koop bij chickiesbinkies.nl!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>