Nieuwe collectie bij kinderkamermerk Bibelotte: Cross

Kinderkamermerk Bibelotte presenteert een nieuwe, frisse collectie: Cross. Met deze lijn wordt de koers van Bibelotte meteen zichtbaar: niet alleen maar stijlvolle decoratie, maar op verzoek levert Bibelotte ook een compleet kinderkameradvies in de vorm van een styleguide. Kinderkamercollectie De collectie Cross van Bibelotte bestaat uit tal van artikelen om de baby- en kinderkamer mee te verrijken, denk aan: beddengoed, behang, kussens en muurstickers. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit poplin katoen en voorzien van de exclusieve Bibelotte-print in zachte kleuren. De producten zijn zowel leuk voor jongens als meisjes en kunnen onderling goed gecombineerd worden.

Styleguide Bibelotte is meer dan alleen een kinderkamermerk: ouders kunnen er ook terecht voor advies. Op basis van een aantal foto’s van de in te richten ruimte, wordt een persoonlijke styleguide gemaakt. Deze bestaat uit verschillende kinderaccessoires en bijpassende kleursuggesties. Hier kan men vervolgens zelf mee aan de slag. Ideaal voor ouders die inspiratie zoeken of het lastig vinden om de juiste sfeer in een kinderkamer te brengen.

Bibelotte Fris, puur, lief en een tikkeltje eigenwijs. Dat is wat Bibelotte kenmerkt. Het merk is in 2006 opgericht door Jacoline van de Meent en staat voor de complete inrichting van de kinderkamer. De producten, van beddengoed tot lampenkappen en van schilderijen tot poppendekentjes, zijn te vinden in de webwinkel www.bibelottestore.nl en op kleine schaal bij dealers. Het merk heeft al verschillende lijnen uitgebracht, met elk een eigen kleurgebruik en thema, die onderling zeer goed te mixen en matchen zijn.

Kijk voor meer informatie op www.bibelotte.nl.

Lees ook:Done by Deer Deens design voor de baby- en kinderkamer
Lees ook:Saartje Prum lanceert zoete collectie beddengoed
Lees ook:Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods
Lees ook:Nieuwe collectie Silly U voor baby- en kinderkamer
Lees ook:Cross nursing: als je vriendin jouw kind borstvoeding geeft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>