Bescherm je kindje met zomerse UV-werende hoedjes

Dat goede bescherming tegen de zon belangrijk is, is alom bekend. UV straling is namelijk de grootste veroorzaker van huidveroudering en huidkanker. UV-Fashions heeft een prachtige collectie zonnehoeden, die niet alleen het hoofd koel houden, maar tegelijkertijd extra bescherming bieden tegen uv-straling. Juist op de plekken die met insmeren vaak vergeten worden, zoals de nek en oren. Het hoofd en gezicht worden het vaakst blootgesteld aan de zon. Een zonnehoed is daarom geen overbodige luxe. Voor volwassenen heeft UV-Fashions mooie hoeden van Coolibar en Wallaroo in de collectie. Verkrijgbaar in trendy kleuren en modellen, voor zowel mannen als vrouwen. De hoeden bieden voor 98% bescherming tegen schadelijke uv-straling, wat gelijk staat aan een SPF van 50+. De zonnehoeden van Coolibar en Wallaroo zijn van hoge kwaliteit. Ze kreuken niet als ze in een koffer of tas worden meegenomen en kunnen met de hand gewassen worden. Ideaal voor op vakantie, maar ook voor outdoor activiteiten zoals golfen, zeilen, tuinieren, wandelen of fietsen. Je kunt nooit genoeg beschermd zijn tegen de schadelijke uv-straling.

Bescherm de tere kinderhuid
Kinderen spelen graag buiten, maar vinden insmeren vaak geen pretje. Toch is het ontzettend belangrijk om de tere kinderhuid goed te beschermen. Blootstelling aan uv-straling op jonge leeftijd kan namelijk later huidkanker veroorzaken. Een zonnehoedje is een praktische oplossing. Hiermee blijft het hoofd van het kindje koel en worden tegelijkertijd de oren en nek beschermd. Juist de plekjes die vaak vergeten worden bij het insmeren. Bij baby’s en kindjes met weinig haar wordt tevens de hoofdhuid beschermd tegen de schadelijke uv-straling. UV-Fashions heeft mooie, kleurrijke zonnehoedjes en petjes van Playshoes, Luvali, Wallaroo, Ducksday, Stingray, Snapperrock en Swimpy in de collectie. Een zomerse musthave voor elk kind.

Over UV-Fashions
Naast zonnehoedjes verkoopt UV-Fashions vrijetijdskleding, zwemkleding, waterschoenen en allerlei zomerse accessoires die de huid optimaal beschermen tegen UV-straling. Er is een collectie voor dames, heren en kinderen. Eigenaar Jan Willem van der Sterre startte zijn bedrijf nadat zijn vader overleed aan de gevolgen van huidkanker. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. De organisatie biedt een breed assortiment met 19 merken, meer dan 2.000 verschillende producten en levert aan vele online en offline retailers in zowel binnen- als buitenland. Consumenten kunnen ook rechtstreeks via de website www.uv-fashions.com bestellen.

Entrepreneur Of The Year
Jan Willem van der Sterre is momenteel genomineerd voor de Entrepreneur Of The Year. Deze award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en is een initiatief van EY. In Nederland worden EY hierbij ondersteund door het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en VNO-NCW. Samen wordt ieder jaar gezocht naar de beste ondernemers. Met deze prijs wordt succesvol ondernemerschap gestimuleerd en beloond. Hiermee wordt niet alleen het professionele succes van de ondernemers gevierd, maar het is ook een hommage aan ondernemers die bijdragen aan een beter werkende wereld.

Lees ook:Zo bescherm je je kind…als de zon ooit weer doorbreekt!
Lees ook:Wij beschermen onszelf en onze kinderen niet voldoende tegen de zon!
Lees ook:Meer dan de helft ouders smeert kinderen niet in
Lees ook:Zonnebrandcrème: fabeltjes en waarheid
Lees ook:Nieuwe collectie UV-werende kleding van Snapperrock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>