Stokke® maakt met de Stroller Summer Kit de zomer lekker licht!

Ohhh, wat zijn ze leuk! De drie nieuwe Stoller Kits van Stokke®. Ze spelen perfect in op de zachte, zonnige tinten die deze zomer helemaal hot zijn. Weg met de winterlook, laat de zon maar schijnen! De inspiratie voor de sets heeft Stokke® gehaald van zandstranden, de zee en wilde bloemen. Stokke introduceert een nieuwe print in drie prachtige kleuren voor de Summer Kit: Sandy Beige, Salty Blue and Faded Pink. Deze set is ontwikkeld om de gevoelige huid van je baby te beschermen op zonnige dagen. Hoe slim! Doordachte details, zoals extra ventilatie voor een optimale luchtstroom en bescherming met factor 50 tegen schadelijke UVA- en UVB-straling, houdt je baby heerlijk koel. Het innovatie zonnescherm houdt je baby in de schaduw. In de Summer Kit zit ook een badstoffen hoes, die het vocht opneemt voor extra koeling en comfort.
De Summer Kit bestaat uit een zonnekap met klep, bekleding voor de veiligheidsbeugel, zonnescherm en badstof bekleding. Het past op Stokke® Xplory® reiswieg en op de seat van of Stokke® Xplory®, Stokke® Crusi™ en Stokke® Trailz™.

Maak je kinderwagen helemaal klaar voor de zomer!

Over Stokke AS
Stokke, opgericht in het Noorse Ålesund in 1932, begon als producent van ergonomisch meubilair voor volwassenen. Het eerste product dat zich op kinderen richtte, werd in 1972 gelanceerd – de iconische Tripp Trapp®, de kinderstoel waarvan er inmiddels wereldwijd meer dan negen miljoen zijn verkocht, blijft een van de belangrijkste producten in het hedendaagse Stokke-assortiment.

Sinds 2006 richt Stokke zich uitsluitend op kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen. Vandaag zet Stokke een lange traditie voort met het ontwerpen van elegante en duurzame producten. Deze producten stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevordert een gezonde ontwikkeling voor een compleet nieuwe generatie.

Drie generaties van de familie Stokke waren eigenaar en leidden het bedrijf tot 2014. Het bedrijf is nu in handen van NXMH, een investeringsmaatschappij gevestigd in België, eigendom van NXC in Zuid-Korea. NXC is de grootste aandeelhouder binnen de NEXON Corporation. De Stokke-collectie wordt wereldwijd gedistribueerd onder het handelsmerk Stokke® door geselecteerde retailers in meer dan 60 landen.

Lees ook:De Stokke® Xplory® Zomerkit is nu beschikbaar in zonnige Grey Lemon Stripes
Lees ook:Stokke: Geef je kinderwagen een extra dimensie met chique zwartwit strepen
Lees ook:Style je Stokke kinderwagen in een retro look
Lees ook:Nieuwe kleuren en Style Kits voor de Stokke® Scoot™
Lees ook:Drie Stokke-producten voor een onvergetelijke zomer met je gezin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>