Room Seven scoort dit voorjaar

Ooooh… Ik vind Room Seven qua kleding vaak een beetje over the top (ik ben wel heel erg gek op op het beddengoed, het behang en alle andere leuke accessoires), maar met deze vestjes uit de nieuwe voorjaarscollectie hebben ze wat mij betreft de spijker keihard op z’n kop geslagen hoor! Wat een plaatjes!!! Kijk voor de gehele collectie op www.roomseven.com!

Lees ook:Anne-Claire Petit: de liefste knuffels en de leukste kleertjes
Lees ook:Ravotten in comfortabele jeans van Tiljamid!
Lees ook:Dress like Flo: ik like het zo!
Lees ook:Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)
Lees ook:Room Seven: Robots en sprookjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>