Restyle je kinderkamer in een handomdraai met hulp van GrachtenPracht

Met een paar artikelen een compleet nieuwe look creëren voor de kinderkamer? GrachtenPracht maakt het je wel heel gemakkelijk. Een set mooie muurstickers, een zachte babydeken van ecologisch wolvilt of een te gekke poster van Bora en de kinderkamer ziet er weer heel anders uit! GrachtenPracht heeft de leukste items geselecteerd voor een mooie kinderkamer. Een heerlijke webshop om op je gemak rond te struinen, inspiratie op te doen en je kleintje te verrassen met een nieuw paleisje! Van vriendelijke robotjes op vliesbehang van Studio Ditte tot toffe muurstickers met giraffe, uiltjes of tractor van Blafre. GrachtenPracht heeft een zeer uitgebreid assortiment waarmee je in een handomdraai de kinderkamer opleukt! Van kleurrijke rollen behang tot stoere posters en van originele confetti slingers tot kleurrijke postkaarten van BL-IJ: leuk om te versturen, maar nóg leuker om in te lijsten. En wat te denken van de papieren vogelhuisjes van Studio Ditte? Om verliefd op te worden, zo leuk! Maak een slinger, decoreer je tafel of gebruik ze als traktatie. Ook leuk om op te sturen als cadeautje.Iets te vieren? Met de feestitems van GrachtenPracht is ieder partijtje vooraf al geslaagd. De webshop heeft de leukste uitnodigingen, het mooiste cadeaupapier en de meest feestelijke versieringen verzameld. Van uitnodigingen in de vorm van hoedjes van papier tot fluffy papieren bollen en meterslange confettislingers. Ook de Word-banners van A Little Lovely Company zijn een geweldige gadget. Stel zelf een pakkende tekst samen door middel van deze letters, cijfers en symbolen en iedereen is op de hoogte van jouw boodschap. Handig om te gebruiken tijdens een feestje, een geboorteaankondiging of als versiering in huis. De mogelijkheden zijn oneindig, want je kunt de symbolen en letters iedere keer opnieuw gebruiken. Maak er een feestje van!

Over GrachtenPracht
Sinds 2012 is GrachtenPracht online: een compleet webwinkelwarenhuis met de mooiste spullen voor kinderen & kamers! Het team van GrachtenPracht gaat op jacht naar de leukste items en presenteert de beste vondsten in de webshop. Naast items voor de kinderkamer heeft GrachtenPracht onder meer blitse broodtrommels, supergrote kleurplaten en handige elastiekjes in neonkleuren in het assortiment. Er zijn ook producten te koop voor de ouders, zoals agenda’s en kaarten.

Lees ook:De kinderkamer in etnische stijl dankzij Dreumes enZo
Lees ook:Dromen en scoren in het voetbalbed van Saartje Prum
Lees ook:De mooiste kinderkamermuren maak je met PrintCandy
Lees ook:Kinderkamermake-over met -bij voorkeur- Room Seven
Lees ook:Koters & Kitsch zoekt voor jou naar de beste tweedehands meubels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>