Nieuwe collectie UV-werende kleding van Snapperrock

Met een zeer uitgebreid aanbod van UV-werende kleding voor baby’s, kinderen en volwassenen, geeft UV-Fashions ook deze zomer iedereen weer de mogelijkheid een gave en verantwoorde outfit bij elkaar te shoppen! Voor baby’s en kinderen presenteert UV-Fashions de gloednieuwe collectie van SnapperRock. Deze UV-werende zwemkleding is er voor kinderen in de leeftijdscategorie van 0-14 jaar. De zwemkleding is voorzien van UV50+-technologie en heeft een eindeloze variatie aan prints, kleuren en dessins. Een geweldige en veilige collectie waarin je gezien mag worden deze zomer!SnapperRock rocks!
De zon in Nieuw-Zeeland laat behoorlijk van zich spreken. Het is dan ook geen toeval dat SnapperRock uitgerekend daar z’n oorsprong vindt. SnapperRock is bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 14 jaar. Het merk brengt geweldige setjes badkleding van hoge kwaliteit voor jongens en meisjes in een eindeloze variatie aan prints, kleuren en dessins. Voor elk wat wils!

Naast zwembroekjes met of zonder roezels en hippe bovenstukjes voor de meiden, bestaat de nieuwe collectie ook uit fijne vestjes en zomerse kaftans. Top het geheel af met een vrolijke hoed en de zon kan doorkomen! Met baby’s kun je natuurlijk écht niet voorzichtig genoeg zijn. Voor de allerkleinsten zijn er daarom handige pakjes die het gehele lijfje bedekken. En voor de jongens, of beter ‘stoere surfdudes’ natuurlijk de gaafste zwemshorts en de coolste shirts in echte jongenskleuren als oranje, rood, blauw, wit en groen.

UV-Fashions
SnapperRock is uiteraard niet het enige merk dat UV-Fashions verkoopt. Je vindt er bijvoorbeeld ook Beverly Kids, Stingray en Lily Balou. Eigenaar Jan Willem van der Sterre startte zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-beschermende kleding voor kinderen kwam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Hij besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. De organisatie biedt een breed assortiment met 19 merken, meer dan 3.000 verschillende producten en levert aan vele online en offline retailers in zowel binnen- als buitenland. Naast dat het bedrijf aan winkeliers levert, kunnen consumenten ook rechtstreeks bestellen via www.uv-fashions.com.

Kleine Fabriek
UV-Fashions is op 18 en 19 januari 2015 ook weer op de Kleine Fabriek in de Rai in Amsterdam te vinden, dé internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, kinderschoenen en accessoires. Hier tonen ze de nieuwste collecties van de meest toonaangevende merken.

Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Bescherm je kindje met zomerse UV-werende hoedjes
Lees ook:Stoer en elegant met kinderkledingmerk WILD
Lees ook:nOeser: wat een geweldig gaaf kindermerk!
Lees ook:Marks & Spencer: levendige, vrolijke en stijlvolle kleding voor kids met karakter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe collectie UV-werende kleding van Snapperrock

  1. Gerrit

    Superblij met UV kleding voor onze kleine! Zelf afgelopen zomer voor de vakantie bij Sonpakkie gekocht, werkt top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>