Luxe voor baby’s: de verzilverde collectie van BamBam

Niet weten wat te kopen bij een geboorte, behoort door BAMBAM al jaren tot de verleden tijd. Je scoort altijd met een van de bijzondere, tijdloze, waardevolle en mooie cadeautjes van dit leuke merk. Echt exclusief is de verzilverde lijn, waarmee je je kleintje een cadeau voor het leven geeft! BAMBAM biedt de allermooiste gifts voor baby’s van 0 tot 1 jaar. Al meer dan twintig jaar staat BAMBAM voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. En misschien is de silver-plated lijn nog wel de meest klassieke serie. Bewaar de eerste haartjes van je zoon of dochter in het zilveren haarlokdoosje en het eerste tandje in het tandendoosje. De eerste hapjes geef je in stijl met het BAMBAM bestek en spelen doen baby’s ‘op chique’ met een verzilverde rammelaar. En om nooit meer te vergeten hoe klein de handjes en voetjes waren, heeft BAMBAM een mooi verzilverd gipsdoosje in het assortiment, waarmee je geweldige afdrukken kunt maken van de voetjes en handjes van de baby. Het eerste kunstwerk!

De verzilverde collectie van BAMBAM is niet alleen perfect als kraamcadeau, maar ook geweldig om te geven met Sinterklaas of Kerst. Menig opa of oma wil de kleinkinderen hier wel mee verwennen. En al dat moois staat ook nog eens ontzettend leuk in de babykamer. Of verras papa of mama met een originele hand- of voetafdruk! Persoonlijker kan bijna niet.

Naast de verzilverde collectie biedt BAMBAM vele andere mooie producten. Een transparante bijtring en fopspeen bijvoorbeeld: baby’s zijn zo mooi, die moet je niet verstoppen achter kleurtjes! En daarnaast biedt het merk ook lieve mutsjes, handige slabbers, troostende knuffeldoekjes en een gave doptone luistertoeter van hout, voor de eerste geluidjes van je baby.

Over BAMBAM
Het Nederlandse merk BAMBAM bestaat 22 jaar en blinkt uit op het gebied van babycadeaus met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kijk voor meer informatie, de gehele collectie en verkooppunten op www.bambam.nl (tevens webshop).

Lees ook:BamBam maakt spelenderwijs leren mooi!
Lees ook:Nieuw bij Colorique: de collectie Chokhi Stamps
Lees ook:Handjes en voeten ontdekken
Lees ook:SuperRebel KidsGear vlammend van start met eerste collectie AW15
Lees ook:Het Italiaanse Fiorucci gaat zich richten op…baby’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>