Aapie babyschoenen: voor de allerleukste en goed betaalbare babyslofjes!

Vandaag kwam mijn beste vriendin met haar kleintje binnen en hij had zulke onwijs leuke slofjes aan! Ik had nog nooit van de webshop ‘Aapie’ gehoord waar ze ze gekocht had, en heb er direct even een kijkje genomen. Wat een plaatjes allemaal! En vooral ook heel erg leuk geprijsd. Moet je de voetjes van je kindje warm houden, dan raad ik je aan even op www.baby-schoenen.nl te kijken. Erg leuk!

Lees ook:10% korting bij Warm Schaap op de Dag van de Aarde
Lees ook:Lekker comfortabel baden met ISI MINI
Lees ook:Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!
Lees ook:Prachtig fotoboek vol kindjes met het Syndroom van Down
Lees ook:Kickers: met rode en groene stip nog altijd ‘the best’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>