Nieuwe wintercollectie Le Chic: romantiek met een vleugje chique

Het ‘echte meisje-meisjesmerk’ Le Chic brengt voor de winter 2014 draagbare en feestelijke kleding in klassieke kleuren. De collectie is classy met veel ‘bling bling’: precies zoals kleine prinsesjes het graag zien. De styles zijn comfortabel en benadrukken de ‘petit lady look’. De zwierige jurken en rokken voldoen aan de eisen die menig meisje aan haar kleding stelt.

Pretty Little Lady
Antraciet, off-white en soft pink zijn de basis kleuren van Le Chic en in de eerste levering Pretty Little Lady weer helemaal terug van weggeweest. Deze levering straalt volop chique uit, wat onder meer komt door de ‘bling bling’. De mooie tuniekjes in allerlei variaties, benadrukken het easy-to-wear-gevoel. Kroontjes, kant, sparkling diamanten en glamour: dé sleutelwoorden voor deze levering. De vele strikken, ruffles, voile bloemen en glimmertjes geven de collectie een rijk gevoel. Je kunt kiezen voor een romantische speelse of een klassiek-chique look. Nieuw in deze levering zijn de ruit stretch stijltjes. Pretty Little Lady brengt het klassieke colbertje, het plooi rokje, het stretch jurkje en een broek.

Go to the City
Warm winters fel roze, gecombineerd met het klassieke donker blauw en off white: dat is de tweede levering Go to the City. Het warme roze geeft een speels beeld, maar hou je meer van het klassieke Le Chic-beeld, dan kies je voor navy en off white. Jurkjes en rokjes met kleine sneeuwvlokjes, gebreide jurken en lange vesten: het maakt de winterprincess compleet! Het Chanelpakje in vernieuwde vorm kan in een chique collectie als deze uiteraard niet ontbreken. De bekende stretch sweat Le Chic-broek is in een vernieuwde vorm gegoten.

Over Le Chic
Sinds 2008 heeft Le Chic het chiquere segment in de kinderkledingbranche weten te veroveren. Casual chique voor een feestje, maar ook voor een schooldag of om lekker in buiten te spelen. De kleding is verkrijgbaar in de maten: 62 tot en met 164.
Sinds 2014 is er gestart met een newborn pakket verkrijgbaar in de maten 50-68.

Lees ook:Op en top zomer met nieuwe collectie Le Chic
Lees ook:Stokke: Geef je kinderwagen een extra dimensie met chique zwartwit strepen
Lees ook:Meiden laten hun wereld schitteren met Bling Studio
Lees ook:Blond&Blond: funky kleding voor stoere kids
Lees ook:Room Seven: Robots en sprookjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>