Wilt u dat uw kinderen meer buiten spelen?

154Veel ouders vragen zichzelf af, of het niet beter is dat hun kinderen wat vaker buiten spelen. Natuurlijk: de tablet, de computer en de televisie zijn vandaag de dag educatief en vol vermaak en vele kinderen zijn er soms niet vandaan te krijgen. Maar wat is er mis met een middagje flink ravotten en buiten spelen met tof speelgoed? Hoe krijg je je kinderen vaker de tuin in… en wat laat je ze daar doen?

Buitenspeelgoed van Nerf

Ben je niet in de gelegenheid de kids mee te nemen naar het bos, het strand of het park, dan zul je je misschien afvragen wat je ze kunt geven om het buitenspelen te stimuleren. Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoveel leuks om jezelf buiten mee te vermaken, dat het antwoord op die vraag eigenlijk heel simpel is. Buitenspeelgoed! Van Nerf, bijvoorbeeld. Nerf ontwikkelt veilig en zeer kindvriendelijk buitenspeelgoed, waarmee de kinderen zich uren zullen kunnen vermaken. Denk aan waterpistolen voor tijdens de warme zomerdagen of op vakantie, of voor de stoere boys: een ”pistool” met schuimrubbers.

Tegen een stootje

Kinderen kunnen er wat van. Springen, rennen, trekken en duwen… het kinderspel eist soms zijn tol, wanneer het gaat om de levensduur van kinderspeelgoed. Vooral buitenspeelgoed moet minstens tegen een stootje kunnen, willen kinderen er echt van kunnen genieten. Gelukkig houdt Nerf daar rekening mee. De artikelen zijn speciaal gebouwd op grof gebruik, wat wil zeggen: het kan wel wat aan. Geen excuus meer om binnen voor de televisie te hangen, dus. Lekker naar buiten!

Geen reacties // Reageer