Kinderspul mag dit weekend van Actiepagina een Oranje WK Polo van McGregor verloten!

Op vakantie gaan: het geeft mij vaak zoveel stress… Iedere moeder kent het wel: “Nee hè, net de slippertjes van de kids vergeten en we zijn al bij de grens!” Nou is het natuurlijk ook vrijwel allemaal wel ter plekke verkrijgbaar, maar wat is het toch relaxed als je helemaal compleet bent! Gelukkig is er ActiePagina.nl. Deze site helpt ons Supermama’s op weg met vijf superhandige tips!  Dus of je nu met je kindje(s) naar de camping in Limburg gaat, op autovakantie naar Frankrijk of met het vliegtuig naar Spanje, een goede vakantie checklist mag natuurlijk niet ontbreken! En van deze fijne website mag Kinderspul dit weekend een Oranje WK Polo van McGregor voor kinderen verloten. Wil je kans maken? Mail dan voor zondag 6 juli 00.00 uur je naam en adresgegevens en de maat van het gewenste polo naar: [email protected] en wie weet straalt jouw kind wel in stijl in oranje!

SuperMama gaat op vakantie en neemt mee…
1.Een perfect gepakte koffer: ondanks dat je de meeste dingen ook op je vakantiebestemming kunt kopen, is het natuurlijk relaxter om je vakantie goed voorbereid en stressvrij te beginnen. Maak daarom gebruik van onze handige inpaklijst om zeker niets te vergeten!
2.Zonnebescherming: het laatste wat je wilt, is dat je kindje last heeft van de zon of zelfs verbrand. Vergeet daarom nooit een hoedje, zonnebrand en een zonnebril mee te nemen. Dit is ook al handig voor onderweg, dus denk eraan deze spullen op een handige plek op te bergen.
3.(Nieuw) Speelgoed: of je nu met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat, vaak is het een hele reis. Zorg voor wat nieuw speelgoed, kleurboeken, knuffels en stickervellen om je kindje(s) mee te vermaken. Voor een lange rit kun je meerdere kleine verrassingen meenemen die ze onderweg mogen openen, zo lijkt de reis veel minder lang!
4.Kinderkoffer en rugzakje: kleintjes vinden het erg leuk om hun eigen koffertje of rugzakje in te pakken en mee te nemen op reis. Laat je kindje zijn of haar rugtasje zelf met speelgoed en knuffels inpakken. Zo voorkom je dat er geen ruimte meer is in je eigen koffer voor je vakantie-outfits.
5.Veel geduld en slimme voorbereiding: “mama, ik heb honger” “mama, ik heb het koud” “mama, nu heb ik het te warm”, als SuperMama wil je dit natuurlijk voorkomen. Kleed daarom jezelf en je kindje(s) met laagjes zodat ze makkelijk kleding aan- of uit kunnen trekken onderweg en neem genoeg eten en drinken mee. Denk ook aan een drinkbekertje en slabbetjes om de knoeischade te beperken.

Naast een checklist helpen we je ook graag op weg met het SuperMama ActiePakket. Een extraatje voor de voorbereiding op de zomervakantie met je kindje(s).

Lees ook:Knuffels met inhoud! 3-in-1 knuffels van BoBo Buddies
Lees ook:Wijs op reis met de Zoo Trolley van Skip Hop
Lees ook:Feest op de achterbank met het gezinnig-pakket
Lees ook:ADV: Reistrolley met je naam erop!
Lees ook:Tips om zonder stress met kinderen te vliegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>