Dress like Flo: ik like het zo!

Oh wat is Dress like Flo een enig merk! En des te meer omdat mijn dochter Floor heet, en wij haar altijd Flo noemen. En nu heeft ze dus een klein babyzusje, dat de kleertjes ook draagt en een beetje rondhangt in een trui met de tekst ‘Love to dress like Flo’. Nou ja, misschien is dat dan mijn moederhysterie, maar ik geniet daar van. Zo straalden ze gisteren op de verjaardag van mijn oudste. Cute, niet? Kijk voor de gehele collectie en verkoopadressen op www.flo.nl

Lees ook:Samen met je dochter in een La Dress jurkje!
Lees ook:Dress Like Flo: wát een ontzettend leuk meidenmerk!
Lees ook:Anne Claire Petit: wederom té leuk voor woorden…
Lees ook:Warme beentjes met maillots en leggings van Bonnie Doon
Lees ook:Timelapse: zie een meisje in 4 minuten van 0 naar 14 jaar groeien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>