Nieuw baby- en kinderkledinglabel BOB et JULIE: smock is weer terug van weggeweest!

Wow! Er is een nieuwe ster aan het kinderkledingfirmament We kennen het allemaal de romantische Franse look van kinderkleding met smockjurkjes en hansopjes uit oude fotoboeken, waarop kindjes speelden aan zee en poseerden voor de foto. Het nieuwe kinderkledingmerk BOB et JULIE brengt dergelijke modellen van hoge kwaliteit en met een geheel frisse look terug op de markt. De jurken, rokjes en tuniekjes zijn draagbaar voor alledag maar ook zeer geschikt voor feestelijke gelegenheden. De pyjamaatjes zijn heerlijk zacht, om in weg te dromen.De eerste collectie van BOB et JULIE is fris, kleurrijk, stijlvol en tijdloos. BOB et JULIE onderscheidt zich door een collectie kinderkleding met een knipoog naar vroeger. De smock jurkjes, hansopjes en pyjamaatjes voor baby’tjes en kinderen tot zes jaar geven een sprookjesachtige uitstraling aan je kleintje. Heerlijk voor een dagje strand of een verjaardagsfeestje. Ook zijn er al heel wat bruidsmeisjes gespot in de BOB et JULIE kleding. De dessins zijn kleurrijk en de borduursels allemaal verschillend en bevatten onder andere bloemetjes, kersen en bootjes. Eén van de stoffen die BOB et JULIE gebruikt is in de stijl van het Engelse stoffenhuis ‘Liberty’. Deze stof werd vroeger en ook nu nog gebruikt voor de haute couture. BOB et JULIE kleding is afgewerkt met handgemaakt smock en ieder item is een kunstwerkje op zich. Alles is 100% Fair Trade. BOB et JULIE kleding is stijlvol, klassiek met comfort en de touch van nu. BOB et JULIE biedt een exclusieve maar betaalbare collectie.

Oprichtster Eveline de Jager – Bijl zet na zeven jaar ervaring bij grote labels haar eigen merk in de markt. “Als kind ben ik opgegroeid met smock jurkjes, mijn moeder maakte ze soms zelf met de hand. Dit soort items miste ik in de kast van mijn dochter, jurkjes waarin je je een prinsesje voelt. Bij verschillende bestaande winkels kon ik dergelijke jurkjes niet vinden. Kleding is vandaag de dag stoer, snel en hip. Naar mijn idee mogen meisjes echt meisje zijn en ook kleding aan hebben die daarbij past. Ook voor mijn zoon miste ik klassieke basis elementen in zijn kledingkast, zoals bijvoorbeeld een pyjama van goede kwaliteit. Mijn jarenlange ervaring in kledingproductie heeft goed geholpen bij het vinden van de juiste leveranciers, waardoor kwaliteit en betaalbaarheid gewaarborgd zijn.”

De Nederlandse markt reageert heel goed op deze eerste collectie. Eveline is ervan overtuigt dat BOB et JULIE de smock weer terug op de kaart zal zetten in Nederland en in de toekomst mogelijk ook in het buitenland.

Momenteel is BOB et JULIE te koop via de webshop: www.bobetjulie.com

Binnenkort zal de collectie ook in diverse kinderkledingwinkels in Nederlands verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Succesvol kledingmerk bobbi ravioli start met jongenslijn
Lees ook:Enjoy Summer with [email protected] for Girls!
Lees ook:Warm de winter in met Mundo Melocotón
Lees ook:Ravotten in comfortabele jeans van Tiljamid!
Lees ook:Nieuwe collectie bobbi ravioli ook verkrijgbaar in de winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>