Leukidee.com komt met leuk idee voor vaderdag!

Heb je al iets bedacht voor vaderdag volgende week? Wat dacht je er van om iets samen met je kinderen te bestellen op www.leukidee.com? Een mooie dubbele wenskaart met sleutelhanger voor aan de sleutelbos of (laptop)tas van papa. Zo kan hij trots laten zien dat hij toevallig de liefste papa van de wereld is! Vul bij je bestelling ook de naam of namen van de kinderen in: dan maakt leukidee.com de sleutelhanger speciaal voor jou op maat! Samen voor EUR 4,-. Bestel op www.leukidee.com

Lees ook:Kleine baby Piper ziet met bril papa en mama voor het eerst
Lees ook:Je kinderen centraal in een sieraad: Bella Luca!
Lees ook:Scorpionkids maakt kinderkleding voor meiden – op maat!
Lees ook:Moeders verzinnen naam kids en 17% spelt de naam verkeerd
Lees ook:Lezerskorting bij Samen Hip: net zo cool als papa en mama!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>