Hollandse linten in je haar van Lintjeswinkel.nl

Lintjeswinkel.nl laat Nederland kennis maken met het allerleukste lint in de meest vrolijke kleuren en uiteenlopende dessins. In de nieuwe collectie nemen Woezel & Pip een belangrijke plek in, net als de lintjes waarmee we tijdens Koningsdag en het WK de sier kunnen maken. Zelfs Woezel & Pip lijken ‘oranje’ een warm hart toe te dragen!

Lint van Woezel & Pip
Woezel & Pip zijn met ingang van heden ook te vinden op speciaal zachtroze, lichtblauw en grijs baby lint. Geweldig om een kraamcadeautje mee in te pakken, de babykamer op te leuken of de staartjes van de kinderen nog mooier te maken. En de populaire dieren uit de Tovertuin zijn ook terug te vinden op speciaal Holland lint. Echte Woezel & Pip fans komen hiermee op Koningsdag en tijdens het WK wel heel origineel voor de dag. 2% van de opbrengst van de Woezel & Pip lintjes gaat naar het Guusje Nederhorst Fonds. Dus naast het steunen van het Nederlands voetbalelftal, steun je hiermee ook nog eens een goed doel. Een mooie gedachte! Deze linten zijn te koop vanaf € 0,85 per meter en € 6,75 per rol.

Oranje Boven
Heb je zelf minder met Woezel & Pip, maar des te meer met ‘oranje’, dan heeft Lintjeswinkel een uitgebreid assortiment Holland lint en strikjes. Op zoek naar passende accessoires voor Koningsdag? Rood-wit-blauw, oranje met stipjes, lint met kroontjes: bedenk het maar en Lintjeswinkel heeft het! En met het WK in aantocht, is er ook volop voetballint verkrijgbaar. De combinatie van een rood-wit-blauw lint en een oranje lint met voetballen geeft geen enkele reden tot twijfel: jij steunt het Nederlands elftal! Ook heeft Lintjeswinkel speciaal voor het WK lint met de Braziliaanse vlag erop. Hup Holland Hup!

Er is geen enkel excuus meer om met een eenvoudig ingepakt cadeau te verschijnen of je huis of zaak niet feestelijk te decoreren: alles verdient een lintje! Kijk voor het complete assortiment op www.lintjeswinkel.nl.

Over Lintjeswinkel
Lintjeswinkel biedt niet alleen lint, maar ook strikjes, applicaties, roosjes, gelukspoppetjes en elastiek. Bestellingen in de webwinkel worden na ontvangst van betaling binnen 24 uur verzonden. Voor bestellingen van € 25 of meer, betaal je geen verzendkosten. Kijk ook eens op www.pompomz.nl, het nieuwe zusje van Lintjeswinkel. Daar vind je trendy pom poms, honeycomb ballen en waaiers, die ook in oranje voor het WK worden verkocht of heel leuk zijn ter decoratie van bijvoorbeeld de babykamer.

Lees ook:Bezoek de Tovertuin met de nieuwe Woezel & Pip-app
Lees ook:Woezel & Pip ‘Overal vriendjes!’ opnieuw in het theater!
Lees ook:Tweede theatervoorstelling Woezel & Pip in première
Lees ook:Hollandse Huisjes bij www.olee.nl
Lees ook:Hip Holland Hip: hoeveel Hollandser kan het zijn?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>