Dress Like Flo: wát een ontzettend leuk meidenmerk!

Ik kwam afgelopen week een merk tegen in een winkel, waar ik nog nooit van had gehoord! Dress Like Flo: ik was op zoek naar iets voor mijn jongste dochter, maar zag dat ik ook voor de maat van mijn oudste dochter in dezelfde lijn terecht kon. Ik hou daar zo van! Dan hebben de baby van een paar maanden oud en mijn bijna tiener hetzelfde aan. Vindt mijn oudste leuk! En laat ze nou ook nog eens Floor heten (en wij noemen haar altijd Flo!). Ik ben een enorme fan en ga er groots van inslaan. Meer van dit soort gave merken please! (PS: volgend seizoen komt het merk met een jongenscollectie: iedereen blij!)

Lees ook:Dress like Flo: ik like het zo!
Lees ook:Hoe dierendag bij ons thuis gevierd wordt…
Lees ook:Wat een gave opbergbox van mooiedozen.be!
Lees ook:Dirk Scheele’s Dikkie Dik, Limonade met prik té leuk! Gaan!!!
Lees ook:Disney komt niet langer alleen met kinder-, maar ook met trouwjurken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>