Win een paar gave Red-Rag sneakers bij Kinderspul!

13 is ie nu: de tijd dat ik zijn schoenen uitzocht, ligt achter mij. Ik probeer het altijd nog een beetje te sturen richting kwaliteit, maar daar moet ik wel mijn best voor doen. Het zijn de looks die tellen, meer niet! Gelukkig combineert Red-Rag die twee. Deze onwijs coole gympen hebben de kritische keuring van mijn puberzoon volledig doorstaan en ik moet zeggen dat ik er ook helemaal achter sta. Stoere kleuren, niet kinderachtig en een geweldige kwaliteit. Wil je zelf ook ervaren hoe fijn Red-Rag voor kindervoetjes zijn? Doe dan mee aan onze winactie. Want Kinderspul.blog.nl mag twee paar jongensschoenen weggeven. Hoe leuk! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel. Surf naar www.red-rag.nl, kijk bij de jongenscollectie en mail de naam van het enorme snoepje dat op de foto te zien is naar:

[email protected]

Vergeet niet je gegevens en de voorkeur voor welke schoenen te vermelden en wie weet loopt jouw kind wel op een paar coole Red-Rag sneakers deze zomer.

Te winnen zijn deze vette rood, groen en blauwe gympen met klittenband in maat 26en deze mooie blauwe sneakers met veters in maat 34:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Red-Rag:

Red-Rag is een opvallend schoenenmerk: tegendraads en prikkelend eigenwijs. De wereld van Red-Rag is een creatieve, inspirerende broedplaats, een ‘vrijstaat’ waarin alles anders is. Vandaar die uitdagende, stoere attitude. Red-Rag bekijkt de wereld door een brutale bril en verlevendigt de boel met een flinke dosis humor.

Wie houdt er van een uitdaging?
Eigenzinnige, kleurrijke types en levensgenieters met een eigenwijze en prikkelende instelling. Sterke karakters die zich niets laten voorschrijven door trends. Ze zijn dol op onverwachte, ongekunstelde schoonheid en verrassend design. Als het om schoenen gaat kiezen ze voor authentieke, modieuze ontwerpen die met veel liefde gemaakt zijn.

Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!
Lees ook:Win een paar BunniesJR sneakertjes bij kinderspul.blog.nl
Lees ook:Stoute Schoenen: van Clic tot Quick en Koel 4 Kids tot HIP
Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>