Lollylicious – nieuw kledinglabel voor meiden van 0 – 8 jaar!

Het is tijd voor iets lekkers, voor meer liefde, kleur en vrolijkheid. Het is tijd voor iets nieuws … tijd voor Lollylicious! Vanaf maart is dit nieuwe kledingmerk online verkrijgbaar via de Lollylicious webshop. Lollylicious is een nieuw meidenlabel voor meisjes van 0 tot 8 jaar. Lollylicious is zoet en schattig, vol met cupcakes, ijsjes en ander lekkers. De vrolijke kleuren maken ieder meisje blij en brengen de zomer in huis. Aankomende zomer kan ieder meisje haar hart ophalen aan de nieuwe shirtjes van Lollylicious. De vrolijke en kleurrijke shirts zien er zo lekker uit dat je ze wel op zou willen eten. Welke meisje is er nou niet gek op roze, hartjes, lieve kleurtjes, schattige figuurtjes, snoepjes, ijs en cake? Via Lollylicious zie je binnenkort al dit heerlijks terug in je favoriete kledingstuk. De shirts hebben een goede pasvorm en de leuke details maken ze uniek. De kleding bestaat uit 95% katoen en 5% elestan en is vanaf maart te verkrijgen in maat 62-68 t/m 122-128. Er zijn acht verschillende ontwerpen, ieder ontwerp is er in twee kleuren. Ook heeft ieder ontwerp een eigen naam: Cutielicious, Extralicious, Funnylicious, Lovelylicious, Meltylicious, Nerdylicious, Piratylicious en Sweetylicious. Deze gave shirts voor meiden zijn €22,95 en de limited edition (Extralicious) kost €24,95.

Een perfecte samenwerking voor Lollylicious
Een perfecte samenwerking is het zeker, voor de twee vriendinnen die Lollylicious hebben bedacht. Nadine Spelt is grafisch ontwerpster, fotografe en eigenaresse van DineSign. Priscilla Farla-Pille is eigenaresse van webwinkel Kleine Baasjes en ervaren in de modebranche. Nadine was al geruime tijd bezig met haar nieuwe creaties en zocht een manier om deze in productie te brengen, terwijl Priscilla naar unieke designs zocht om op te markt te brengen. De optelsom was snel gemaakt en zorgt voor dit mooie nieuwe meidenlabel.

Vanaf maart is Lollylicious online verkrijgbaar via de webshop van Kleine Baasjes en op www.lollylicious.nl.

Lees ook:Kinderkledingmerk Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco!
Lees ook:Haarspeldjes die perfect blijven zitten…
Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Bijenkorf haalt gevaarlijke baby T-shirts terug
Lees ook:Geniet van de laatste avond wintertijd, ouders…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>