4Muurstickers Anne Claire Petit: geweldig in de kinderkamer!

Nog wat kleine details en dan is onze babykamer écht klaar! Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat tot nu toe en wil jullie niet de muursticker van Anne Claire Petit onthouden. We hebben ‘m er vandaag op geplakt en dat was heel goed te doen. Wat een aanwinst in deze blije meisjeskamer! Ik heb iets met vogeltjes en wilde daar perse iets mee doen. Maar het is al snel te serieus of net je stijl niet. Even heb ik overwogen om zelf iets om de muur te schilderen, tot ik deze muursticker tegenkwam. Zo mooi…hoe hard ik ook mijn best zou doen: zo gaaf had het nooit geworden! De sticker is van DecoDeco en gekocht bij www.kleinenfijn.nl, een webshop waar je nog veel meer leuke dingen kunt krijgen. De boom is er in allerlei kleuren en kost € 139,-. Ik kan niet wachten tot ik het kleine meisje in mijn buik kennis kan laten maken met haar kamertje!

Lees ook:Unieke spullen voor jouw unieke kindje: Kleinenfijn.nl
Lees ook:Bij kleinenfijn.nl de leukste ‘oranje/voetbal-items’ scoren
Lees ook:Fleur de kinderkamer op met posters en deurstickers van DecoDeco
Lees ook:Aapie babyschoenen: voor de allerleukste en goed betaalbare babyslofjes!
Lees ook:Win een geboortesticker van KidZstijl voor raam of muur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>