Leer je kind met dit spel alle landen van Europa kennen

Met het Haba-spel Landen van Europa reis je kriskras door 51 landen die je spelenderwijs leert kennen. Lukt het je om overzicht te houden op het Europese continent? Kan je met behulp van aanwijzingen raden waar je bent? Hoe eerder het juiste land wordt geraden, hoe meer punten het oplevert. Wie Europa het beste kent en als eerste met zijn toerist rond het continent reist, wint. Landen van Europa is een razendsnel kennisspel van Haba voor twee tot vier spelers. Voor Europa-experts zit er een extra spelvariant in. Het spel is geschikt voor het hele gezin, vanaf acht jaar. De speelduur is circa vijftien minuten.Haba Landen van Europa, winkeladviesprijs € 17,95. Verkrijgbaar bij de betere speelgoedwinkel, ook op internet. Ga voor meer informatie naar Haba-speelgoed.nl.

Lees ook:Kinderspul mag drie Woezel en Pip spellen weggeven
Lees ook:GAP binnenkort gewoon online te bestellen!
Lees ook:40% Italiaanse kids te dik – recordhouders in Europa
Lees ook:Haba introduceert speelgoed en decoratie voor onze kleine indianen
Lees ook:Verdubbeling aantal kinderen met diabetes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>