Trendreport: truckercaps voor kids

Waarschijnlijk ken je ze nog, truckercaps. Sinds jaar en dag hot bij skaters en surfers. Deze oldschool pet maakt echte comeback door in het modebeeld. En nu ook bij de allerkleinsten! Kinderpettenmerk Tiny Turtle raakte geïnspireerd door het tijdloze model en ontwierp de mini-versie voor kids. Truckercaps zijn terug van weggeweest en dé kindertrend voor aankomend seizoen! De vraag naar modeaccessoires voor kleintjes is de afgelopen paar jaar flink gestegen. Schattige haarbanden en mutsjes met zoete prints zijn er in overvloed, maar juist de stoere accessoires zoals de petten van Tiny Turtle zijn aankomend seizoen een welkom tegengeluid. “We hebben de klassieke truckercap van papa in een fris en kleiner jasje gestoken, de kids vinden ze helemaal te gek!” vertellen de oprichters en broers Sander en Elmer van de Vlasakker enthousiast.De must-have truckercaps van Tiny Turtle zijn hét perfecte item om een stoere outfit compleet te maken. De petjes hebben een luchtige zij- en achterkant van mesh waardoor ze licht en comfortabel dragen. Kids doen ze niet meer af! Binnen de collectie zijn er twee verschillende modellen beschikbaar: een eigentijds hoog model, en de klassieke lage versie.
Veiligheid en comfort

Tiny Turtle besteedt veel aandacht aan veiligheid en comfort. Zo heeft de cap geen hard sluitdopje bovenop waardoor hij veiliger is voor de zachte kinderhoofdjes. En dankzij de verstelbare sluiting is de cap draagbaar van 1 tot 4 jarige leeftijd.

Tiny Turtle Caps

Het idee achter Tiny Turtle is ontstaan in een zoektocht naar een mooie, exclusieve pet voor het kersverse zoontje van (zelf fervent pettendrager) Sander. Die bleek er simpelweg niet te zijn. De oplossing: “Dan ontwerpen we ze toch zelf!”. Het resultaat mag er zijn en verandert menig schattige peuter al gauw in een echte dude of chick! Nieuwsgierig? Tiny Turtle caps zijn vanaf €19,95,- verkrijgbaar bij de bekende surf- en skateshops voor kids en via www.tinyturtlecaps.com.

Lees ook:Tiny Turtle komt met limited edition Big&Tiny duo-pack
Lees ook:Stoere streetstyle caps voor kleine hoofdjes
Lees ook:Tiny Turtle: stoere petten voor kids tot 5 jaar (en veilig en cool in de zon!)
Lees ook:Hijs je baby in een smoking of jurk met parelketting
Lees ook:IKKS brengt geweldige strandcollectie voor jongens en meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>