Meiden laten hun wereld schitteren met Bling Studio

Na de succesvolle introductie van Blingles begin dit jaar, breidt Big On Toy Innovation (BOTI) het assortiment van deze creatieve speelgoedlijn voor meiden uit met de Bling Studio. Creatieve meiden ontwerpen met de Bling Studio de mooiste juweelpatronen. Met de Bling Studio hebben meiden alle materialen bij de hand om hun wereld om te toveren in een juweeltje. De Blingles creaties kleven eenvoudig aan ieder vlak oppervlakte en laten elk voorwerp glinsteren. Van de zonnebril tot de laptop en van de kledingkast tot het nachtlampje: alles straalt en fonkelt met Blingles. Ik weet nu al zeker dat mijn dochter daar helemaal gelukkig van zal worden. Dat is echt zo’n meisjesmeisje…eindeloos frummelen en frutselen en dan bij voorkeur met glitterende dingen…Met de Bling Studio laten meiden in een handomdraai elk voorwerp schitteren. De Studio bevat handige vakjes, waarin alle benodigde materialen opgeborgen kunnen worden. De juweeltjes, sjablonen en de Blingles pen zijn zo allemaal binnen handbereik. Het werkblad op de Studio maakt het werken met de Blingles juweeltjes nog makkelijker. Het vrolijke paarse en roze design van de Bling Studio maakt het een ware blikvanger op elke meidenkamer. De studio wordt geleverd met 300 juweeltjes in verschillende sprankelende kleuren, tien ontwerpsjablonen, een Blingles siliconenmat, lijmrol, transferblaadjes en een Blingles pen.
Blingles is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De Bling Studio is vanaf begin oktober verkrijgbaar voor € 27,99 in de Nederlandse speelgoedwinkels, waar ook de eerder verschenen Blingles producten, zoals de Themasets, de Fashion Pack en Sieradenset, verkrijgbaar zijn.

Bezoek ook de Blingles Facebookpagina!

Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:K3 debuteert met K3 en het ijsprinsesje op de Nintendo DS
Lees ook:Nieuwe wintercollectie Le Chic: romantiek met een vleugje chique
Lees ook:Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Eindeloos creatief met Beados Super Studio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>