Nieuw babymerk van eigen bodem: Babooba

Babooba brengt de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij met gebreide babydekens van 100% katoen. Met zorg gemaakt en van de hoogste kwaliteit voelen deze dekens heerlijk zacht aan op baby’s huidje, zelfs bij een gevoelige huid. De babydekens van het nieuwe Nederlandse merk Babooba zijn van 100% katoen en uiterst zacht voor de allerkleinsten. De gebreide structuur geeft de dekens luxe uitstraling. Babooba dekentjes zijn ademend, vocht absorberend en warm. Bovendien is katoen hypo-allergeen en van nature resistent tegen huisstofmijt waardoor de dekentjes zelfs geschikt zijn voor baby’s met een gevoelige huid, allergieën of astma. Alle Babooba-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, kleurvast, slijtvast, krimpvrij en makkelijk te wassen. Er zijn twee maten beschikbaar: wiegdekens (75x90cm) en ledikantdekens (100×150 cm). De geblokte dekens zijn er in roze, blauw en grijs.

Babooba: De zachtheid van mama dichtbij
Quirine Vollebregt-Dozy wilde het liefst altijd bij haar kleintjes zijn toen ze nog baby waren. Zelfs in hun eigen bedje wilde ze hen dezelfde warmte en liefde geven als in mama’s armen. Uit deze behoefte ontstonden de babydekens van Babooba, zo puur en zacht mogelijk. Quirine selecteert de fijnste katoen uit Centraal Europa, Zuid-Amerika, Spanje en Afrika. De productie van Babooba dekens ligt echter in België zodat ze altijd kan vertrouwen op goede arbeidsomstandigheden en er zeker van is dat er geen kinderarbeid aan te pas komt. Het katoen is tevens Ökotex gecertificeerd.

Kijk voor alle kleuren op: www.babooba.nl

Lees ook:De kinderkamer in etnische stijl dankzij Dreumes enZo
Lees ook:Met baddoeken van Cuddledry wil ieder kind wel in bad!
Lees ook:Earth Mama Angel Baby: verwennerij voor nieuwe mama’s
Lees ook:Kleurige 3D-badcapes van Zoocchini, voor kleine dierenfans
Lees ook:Leuk kindermerk uit Australië: Baobab!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>