En genomineerd zijn: Billie Aap, FurReal Friends Daisy en Furby

Woensdag 6 november vindt de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2013 plaats. Dit jaar zijn 3 producten uit de najaarscatalogus van Hasbro genomineerd voor de 40e editie van de verkiezing. Billie Aap en FurReal Friends Daisy gaan de strijd aan in de categorie 3 t/m 5 jaar en in de categorie 6 t/m 8 jaar maakt Furby kans op de titel Speelgoed van het Jaar 2013. Billie aap is een interactief ringgooispel voor de kleintjes. Wie als eerst alle ringen om Billie Aap’s staart heeft gegooid, mag als eerste de banaan uit Billie Aap uit zijn bekje halen! In dezelfde categorie maakt ook het zachte snoezelkatje Daisy kans op de onderscheiding. Deze lieve kat kan spelen, spinnen en op eigen pootjes staan! Voor de stoere meiden en jongens is de nieuwe, interactieve Furby genomineerd. De uitslag van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2013 wordt op 6 november in Amsterdam bekend gemaakt

Kies de winnaar

Tot en met 3 november kunnen kinderen meebepalen wie de winnaars in de verschillende leeftijdsgroepen worden. Op www.speelgoedvanhetjaar.nl kan iedereen een stem uitbrengen en daarmee kans maken op genomineerd speelgoed. De uitslag van de internetstemmers telt voor 50% mee in de einduitslag.

Lees ook:Billie Aap
: een spel boordevol apenstreken!
Lees ook:NERF Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2014
Lees ook:K’NEX Star Shooter genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014
Lees ook:Furby scoort wederom hoog op de verlanglijstjes!
Lees ook:Terug van weggeweest! Furby, het harige vriendje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>