Zorg dat de telefoon van je kind optimaal beschermd is!

“Heeft iedereen in je klas een telefoon?” Mijn vriend vroeg het aan mijn 12-jarige zoontje, die deze week zijn eerste dag op de middelbare school had. Het antwoord was heel duidelijk: “JA!” En hij trok er een gezicht bij alsof hem iets heel geks werd gevraagd. Natuurlijk heeft iedereen van die leeftijd een telefoon! En wat voor telefoon! De meesten lopen met een dure iPhone of een Blackberry en laten we eerlijk zijn: heel zuinig zijn ze er niet allemaal mee. In de telefoon van mijn zoon zat na twee weken al een barstje. Met een goede bescherming, is de schade nog een beetje in de hand te houden. Bij Smartphonehoesjes koop je hoesjes voor je telefoon voor een scherpe prijs. Alle kleurtjes, modellen: helemaal naar de wens van jouw kind! Mijn zoontje wilde uiteindelijk een blauwe flip cover voor zijn iPhone en hoewel het nu natuurlijk nog steeds niet de bedoeling is dat hij het apparaat uit zijn handen laat vallen, is het er wel stukken beter tegen beschermd! En op een hippe manier. Of je nou een stoer, classy, modern of trendy hoesje wilt: bij Smartphonehoesjes vind je het allemaal, voor het hele gezin. Ik zeg doen!

Ook voor Sony Xperia Go Hoesjes en Sony Xperia L Hoesjes!

Lees ook:Zo kan je peuter zonder gevaar met jouw iPhone spelen…
Lees ook:Hoog op het sintverlanglijstje? Een iPhone!
Lees ook:Kinderen misselijk en vermoeid door 3D-beelden
Lees ook:Vrouw zwanger geworden door iPhone
Lees ook:Kinderen nieuwe doelgroep voor PlayStation Portable

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>