Speel thuis The Voice en Het verjaardagsspel van Ik Hou van Holland!

Heb je stiekem ambitie om je zangtalent te laten horen bij ‘The Voice’, in de hoop dat de beroemde stoelen omdraaien? Of heb je wel eens gedroomd over een plekje in het team van ‘Ik Hou van Holland’ teamcaptain Guus Meeuwis? Dan krijg je deze herfst de kans om je TV-dromen in vervulling te laten gaan. Geïnspireerd op ‘Ik Hou van Holland’ en ‘The Voice’ heeft Identity Games drie nieuwe, interactieve en smaakmakende spellen ontwikkeld, die garant staan voor eindeloos plezier met familie en vrienden. De spellen The Voice Zing & Coach Game, Ik Hou van Holland en Het Verjaardagsspel van Ik Hou van Holland zijn vanaf 1 september beschikbaar. Een leuk Sinterklaascadeau! We hebben waanzinnig veel zangtalent in Nederland, maar niet iedereen durft het aan om in de spotlights te staan. Met de officiële The Voice Zing & Coach Game, kun je samen met familie en vrienden je zang- en coachtalenten ontwikkelen in je eigen huiskamer. Het spel werkt met iedere tablet en smartphone. Kies je favoriete lied uit, zing en laat de stoelen draaien! De microfoon werkt samen met de speciaal ontwikkelde The Voice: On Stage app. In deze app vind je de liedjes die in diverse internationale edities van The Voice zijn gezongen en uit de oplaadbare speaker schittert je stem als nooit tevoren. De app beoordeelt jouw zangtalent, maar ook vrienden en familie kunnen mee oordelen door middel van speciale coachkaarten. Wie is de beste coach en wie zingt het best? Word jij de nieuwe voice of Holland?
·  Aantal spelers: 1-4 spelers
·  Speelduur: 40 min.
·  Leeftijd: 8+
·  Verkrijgbaar vanaf 1 september voor een adviesprijs van € 34,99

Kijk voor meer informatie op www.identitygames.nl/thevoice

SPEEL DE NIEUWSTE SPELLEN UIT IK HOU VAN HOLLAND
Ik Hou van Holland is dé tv-hit van de afgelopen jaren. Tot nu toe was het alleen nog voor BN’ers mogelijk om achter de desk te kruipen bij de teamcaptains, maar daar komt verandering in! De leu kste en nieuwste spelonderdelen uit het TV-programma kun je nu in je eigen huiskamer spelen. Stel je eigen team samen en waan je in de studio bij Linda, Jeroen en Guus. Met spellen als ‘Geen ja, nee en uh’, de Spellingsronde, Woordslang en Kaaswerpen heb je urenlang plezier. De welbekende zoemers worden bij het spel geleverd om dit herkenbare Nederlandse feestje compleet te maken.
·  Aantal spelers: 2-4 spelers
·  Speelduur: 45 min.
·  Leeftijd: 12+
·  Verkrijgbaar vanaf 1 september voor een adviesprijs van € 24,99

HET VERJAARDAGSSPEL VAN IK HOU VAN HOLLAND

Dit spel is gebaseerd op het hilarische ‘Ik Hou van Holland’ Verjaardagsspel, waarin stalen zenuwen een vereiste zijn. Gezellig met z’n allen in een kringetje zitten, om vervolgens te worden blootgesteld aan een zenuwslopend vragenvuur. Beantwoord de vragen op de juiste manier en geef het cadeau door. Pas nadat je de vraag goed hebt beantwoord, mag je het cadeau doorgeven en in de tussentijd heb je een tikkende tijdbom in handen. Weet je het antwoord niet of ben je te langzaam? Dan ontploft het cadeau wellicht in jouw handen… BOEM!
·  Aantal spelers: 3-12 spelers
·  Speelduur: 10 min.
·  Leeftijd: 8+
·  Verkrijgbaar vanaf 1 september voor een adviesprijs van € 24,99

Lees ook:Is jouw kind The Voice of Holland?
Lees ook:Kinderspul mag drie Woezel en Pip spellen weggeven
Lees ook:Daag je familie en vrienden deze feestdagen uit met de familie bordspellen van Just Games
Lees ook:Aftellen tot The Voice Kids 2012-2013
Lees ook:9-jarige Luna bedenkt leukste spel van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>