Kijk eens hoe leuk Room Seven weer is

Ik ben wel zo ontzettend gek op het merk Room Seven! En als je deze foto van de nieuwe collectie bekijkt, dan begrijp je dat toch meteen! Niet alleen voor kleertjes, ook voor kinderkamerinrichting kun je je hart bij dit merk ophalen. Ik kan je echt aanraden eens bij de winkel in Alkmaar langs te gaan. En mocht je het te prijzig vinden: Alkmaar heeft ook een Room Seven outlet! How nice!

Lees ook:Sale bij Room Seven; feest!
Lees ook:Alkmaar: geweldige stad voor kinderkleding – Oilily, Room Seven…
Lees ook:Oilily ook verkrijgbaar voor minder…
Lees ook:Room Seven Outlet in Alkmaar voor het allermooiste beddengoed
Lees ook:Shoppen bij Oilily kan vanaf nu ook online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>